Citat:
Uporabnik rollbar pravi:
Pozdravljeni, zanimajo me vaše izkušnje, predlogi, ocene, pomanjkljivosti, prednosti in vsekakor tudi alternative. Sem uporabnik iPhona 4S in sem se ga naveličal!
Hvala za odgovore.
Odvisno od tvojih želja. Za moje potrebe je WM8 neuporaben, predvsem zaradi omejitev e-poštnega odjemalca, pomanjkljivosti pri delu z datotekami, na modelih z manj spomina (kor npr 8 GB, Lumia 820...) ne moreš namestiti prav dosti aplikacij, saj je spominska kartica uporabna le za multimedijske vsebine. Hvalim delo z orodji MS Office. Sem bil sprva navdušen nad delovanjem 820-ke, vendar sem se vrnil nazaj na 4S, saj je po mojem mnenju iOS še vedno optimum med faktorji varnosti, zanesljivosti in zmožnosti. Ker uporabljam dve številki, uporabljam dva aparata, 4S in S4. V kolikor bi se moral odločiti le za enega, bi bila to težka odločev.
Sicer intenzivno uporabljam 5 elektronski naslovov, Exchange, OneNote, ftp prenos zelo različnih specifičnih datotek, preglede dokumentov, navigacijo, fotografijo in obdelavo fotografij, podkaste, namensko poslovno orodje za Androida in seveda nekaj družabnih omrežij... Recimo, da sem odvisnik.
lp,
Mpix