Galaxy s2, igo in gps problem

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Jaz pa imam drug problem.Igo mi nenormalno žre baterijo.Baterija se prazni tudi če imam telefon na avtopolnilcu.A ima še kdo takšen problem?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Ali je zagotovo samo IGO (čeprav seveda med delom (sploh če imaš stalno premikanje slike, risanje 3D objektov ... seveda kuri svojo energijo
evil.gif
)?
Preveri v "Settings/About/Batery use".
Načeloma se meni na avtopolnilcu (če je IGO v uporabi) ravno malo polni ... oz. vsaj vzdržuje tisto, kar ima.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.023
3.681
113
Moram se malo poglobiti v to. Sem si skopiral vse potrebne datoteke, celo na novo Instaliral IGO ampak je še zmeraj vse po starem
smile-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ekran na manjšo svetlost? Vem da ni optimalna rešitev ampak mogoče bo pomagalo. Sicer še nisem imel na avtopolnilcu med navigacijo, sem pa imel podoben problem med igranjem Asphalta 6. Kljub temu, da je bil telefon na polnilcu se je baterija praznila.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Pa sej, kje pa pise da more bit gsm skoz prizgan med delovanjem?? Jest sm ravno zato hotu, da laufa gps tud v ozadju, da gsm lepo zaklenes, lucka je ugasnjena in g odklenes, ko rabis info. Nisem se tok sprobal, ampak mogoce narekuje navodila tud, ce je zaklenjen aparat...