Galaxy-ji S ....

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Sam nikoli več ne bojo vodilni med proizvajalci...ker so v preteklosti zaspali... kar se pa tiče Windowsi tu ni svetle prihodnosti..

Kot je že en napisal Nokia je šrot oz..sranje..
evil.gif

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Ne bodi tako prepričan... Dejansko so še vedno med vodilnimi. L920 je pobrala nekaj phone of the year nagrad, ima še vedno najboljši fotoaparat (no mogoče ima to zdaj L925), prvi telefon z wireless charging,...

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Nokia je že izgubila svoj pred-stol med vodilnimi ki ga je mela.. Ne dolgo nazaj je bila novica o tem kako je Nokia zgubila vodilno mesto...

Uvau a sam glede fotoaparata ki ga ma Lumia je nokia vodilna..
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

Ta dva linka v ničemer ne kažeta, da bi imeli ostali proizvajalci s Androidom (ali zaradi njega) minus. Piše samo, da ima Samsung zelo velik tržni delež. Poleg tega pa tudi izgleda bolj premožne kupce, ki tudi kupujejo aplikacije (primer Apple, ki ima z razmeroma majhnim tržnim deležem kar 57% vsega zaslužka).

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Nokia je že izgubila svoj pred-stol med vodilnimi ki ga je mela.. Ne dolgo nazaj je bila novica o tem kako je Nokia zgubila vodilno mesto...

bonk.gif

Če si tipični Android fan ni čudno, da pljuvaš preko Nokij. Če bi Nokia začela delat telefone s Androidom bi jo pa verjetno začel v trenutku kovat v zvezde.

Dejstvo pa je, da so Lumije po kvaliteti izdelave edina konkurenca Applu. In da so vsi uporabniki WP7.5/WP8 navdušeni nad sistemom. Če je že kdo šel nazaj na Android je šel zaradi pomanjkanja aplikacij, nikakor ne zaradi tega, ker bi bil sistem slab.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

bonk.gif

Če si tipični Android fan ni čudno, da pljuvaš preko Nokij. Če bi Nokia začela delat telefone s Androidom bi jo pa verjetno začel v trenutku kovat v zvezde.

Dejstvo pa je, da so Lumije po kvaliteti izdelave edina konkurenca Applu. In da so vsi uporabniki WP7.5/WP8 navdušeni nad sistemom. Če je že kdo šel nazaj na Android je šel zaradi pomanjkanja aplikacij, nikakor ne zaradi tega, ker bi bil sistem slab.

Nokiji nisem bil naklonjen niti ko sploh še ni bilo govora o pametnih telefonih tko da to sega v začetki mobilne telefonije v Sloveniji... tak da tukaj sploh nima veze o kerem operacijskem sistemu gre..
wink-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Torej gre za tvojo osebno prepričanje, ki je pač osnovano na osnovi nečesa. Ampak potem napiši, da je Nokia zanič zate, ne za cel svet. Ker sori, nisi tak pomemben, da bi se svet zgledoval po tebi.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Joj, pa jaz NISEM hotela, da se pobijete sedaj tukaj!!

Jaz na dan napišem dosti SMSov... TO JE RAZLOG, zakaj se držim klasičnih telefononv na tipke in ne touchov!! (ker slepo tipkam..kar se na toucha ne da!).

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Imaš tudi androidnike s tipkovnico. Moj prvi je bil tak ravno iz razloga, ki ga omenjaš. Pišem več E-mailov. GT-5510 mislim da je cifra.
Nekaj časa sem rabil tipkovnico nato pa sem ga vse manj odpiral. Nakar je ekran postal premajhen za ostale zadeve in sem nabavil S2. Od tedaj pa le drajsanje po šipi. Slepo pa res ne gre a se v ležečem položaju kar hitro piše.