GA vs. Mediamarkt

B81

22. jul 2007
37.689
10.973
113
To sem dal sam primer,po večini so v MM dražji, kot v tem GA in mi ni jasno, zakaj.

Menda se še zaradi kvalitete splača v AT? (vzhodni, zahodni trg)

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
GA je zdaj Ga plus, ker je GA šel v stečaj pa so naredili bypass firmo da lahko naprej lupijo če mene vprašaš... lahko je pa to samo moje skromno mnenje in so čist druuuggggiiii, sam pol ne vem zakaj skoraj identično ime. So lahko cenejši če itak ne plačajo dobaviteljem, je pa verjetno da bodo šli po poti GAja... torej lahko tvegaš, ampak jamčevanja pa lahko pozabiš, garancijo pa če je sreča. Jaz GA katalogov niti ne odprem več...

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.532
113
zmaga.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
397
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
GA je zdaj Ga plus, ker je GA šel v stečaj pa so naredili bypass firmo da lahko naprej lupijo če mene vprašaš... lahko je pa to samo moje skromno mnenje in so čist druuuggggiiii, sam pol ne vem zakaj skoraj identično ime. So lahko cenejši če itak ne plačajo dobaviteljem, je pa verjetno da bodo šli po poti GAja... torej lahko tvegaš, ampak jamčevanja pa lahko pozabiš, garancijo pa če je sreča. Jaz GA katalogov niti ne odprem več...
Točno tako, pri nategunil se ne kupuje.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.264
340
83
Sarcasm on:
Mah neeeee, tist prejšnji je bil čisto drugi lastnik (jasno, ima toliko dolgov da je moral prjatla najet da v njegovem imenu firmo odpre)....
Sarcasm off:
Zakaj si pa pol registriral firmo s skoraj istim imenom? Jaz bi hotel biti kilometre stran od firme s podobnim imenom, da me slučajno kdo ne zamenja za goljufe...
Skratka kogar je volja naj pač sprobava srečo, jaz se na daleč ognem, je drugih manj tveganih dovolj.
Pa da ne bo pomote: ne poznam ne enih ne drugih, niti osebno nimam kakršnihkoli izkušenj s katerimkoli od njih. Ampak vtis je pa tisti razlog ki mi pravi go away...