FS Amilo Pi 3540

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Imam prenosnik FS Amilo Pi 3540 in Visto Business na njem.
Problem pa imam s čitalcem kartic na njem. Vtaknem kartico v čitalec in ne morem pregledovat slik na njem.
Kaj ne bi morala Vista sama odpret avtomatično ali moram dodat kakšen program?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
če imaš SDHC kartico, je lahko problem v tem, ker je ne podpirajo vsi čitalci po defaultu. jaz imam dodatni čitalec kartic, pa mi SDHC ne bere, v kompu vgrajen mi je tudi ni, mi je kolega poštimal driverje za to, lahko vsaj preko notranjega čitalca berem.

preveri najprej to.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
kartica je navadna SD za Canon 710 IS.
Tako da mi ni jasno zakaj ne dela.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po mojem je krmal križ s temi čitalci in karticami, morda celo z visto-kdo bi vedu...

imam izkušnje ze nim acerjem al asusom(ne vem ker ni moj) in vgrajen čitalec ne zna prebrat kartic, ki so bile v fuji aparatu. Te kartice brez težav prebere zunanji reader, reader v tiskalniku in, če dam kartico v canon ixusa in potem preko njega skopiram fotke. V prenosniku pa delajo kartice, ki so bile uporabljene v canonu.
morda je bila una kartica iz fujia res celo SDHC, sam vseeno. Če da človek 600€ za prenosnik in mu je čitalec kartic eden izmed pomembnejših dejavnikov pri nakupu, bi pričakoval, da bo bodo delale kartice najbolj (pri)znanega izdelovalca kartic.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.390
251
83
Ja uničil mi je kartico in vse slike na njej tako da jih ni mogoče dobit ven.
Na suportu pa parvijo, da naj ga prinesem na servis in bodo pogledali. Ma ka še, da ga bodo imeli 2 tedna, jok odpade.