Frendu so spizdil becikl

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Dajem sem, ker je najbolj prometna rubrika. Tak kolo je nemogoče spregledat.

Torej pred kako uro ukraden Marin Bobcat Trail trdak črne barve in rdečih pimp komponent.
Ukraden je bil izpred trgovine Mercator v Novem Polju (Ljubljana), najverjetneje junky sekcija.
Številke šasije na žalost ne vem , zato zaenkrat ni prijavljen na policiji. Če kdo to kolo zasledi
(v takšnem ali podobnem setupu), naj ga mirne volje prime v roke in odnese domov oz. naj me kontaktira na 031 869 996, Boris

photo0484.jpg

photo0486.jpg

Setup

koloseti: mavic 1,17, deore pesta, spredaj Michelin xc dry, zadal Maxxis minion DHR, kepko znucana in na parih mestih pretrgana (obroči so kot novi in brez mavicove nalepke), na ventilčkih "eightball biljard kugla" kapce
belanca, fajfa, krmilni ležaj: FSA
gripi: Superstar Excel rdeče barve (ogromni in zelo prepoznavni gripi)
vilica: Spinner Grind
Zadnja bremza: mehanska disk hayes mx2 s 180 hayes rotorjem
prednja bremza: je ni, vendar je montiran 203 Avid G2 rotor.
Drivetrain: shimano LX dokaj redke in starejše komponente prepoznavne po črni barvi in belih napisih "Shimano deore LX". To gre za menjalnik, gonilko, ter desno bremz/šifter ročko
bicikl je brez prednjega menjalnika, brez leve bremz/šifter ročke in brez prednjih bremz.
pedala: Wellgo rdeča
bovdni: Jagwire rdeči
Zicštucna: ena čip pogo stick vzmetna srebrne barve (na slikah je original Marinova)
zic: WTB speed
Ketna in piramida: KMC 8 redni sistem
rdeči nosilec za bidon

Bicikel je custom sestavljen in tako zelo prepoznaven, tako da se najbrž ne bo prodal v tem setupu, pač pa bo vseeno prepoznaven po gonilki na 5 lukenj, z alu bashem, 40T zobnikom in 22T zobnikom pri katerem manjka en šrauf.

Vse informacije zbiram na zgoraj omenjeni tel. številki.
Najditelja ustrezno počastim.
LP,Boris

[/QUOTE]

B81

22. jul 2007
36.703
10.334
113
Se strinjam z napisanim. Res pa sploh nisem vedel, da se lahko toliko teksta skupaj spravi pri opisu pecikla, ki zgleda star 20 let
smile-1.gif

Sicer pa sožalje lastniku.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Tle na alterju če ni bicikl za vsaj 4.000EUR je jajc.
bonk.gif
Upam da najde bicikl čim prej nazaj, jaz svojega cannondala nisem nikoli več videl (10 let od kraje).

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.710
77
48
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Tle na alterju če ni bicikl za vsaj 4.000EUR je jajc.
bonk.gif
Upam da najde bicikl čim prej nazaj, jaz svojega cannondala nisem nikoli več videl (10 let od kraje).
+1... še zdej se mi kolca po rdečem cannondale F2000

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Se strinjam z napisanim. Res pa sploh nisem vedel, da se lahko toliko teksta skupaj spravi pri opisu pecikla, ki zgleda star 20 let
smile-1.gif

Sicer pa sožalje lastniku.

se spravi, če se vloži nekaj časa v pecikl. Saj vidiš, da je cel črn z izbranimi rdečimi komponentami.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
uff, nice bajk.
sem glih dons zase enga sem iskat... niso pocen tele zadeve če se mal zmišluješ

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Sorry sam mehanski disk in LX oprema, sorry to je jajc, sicer sam vozim LX opremo trenutno ampak je vsaj nov bajk in je lazje to furat kot stare zgonjene LX opremo in MEHANSKE diske , pa kje ste najdl mehanske diske, to je iz leta 98.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Men tud ne. Sem mislil, da je tisti LX na mojem biciklu čisto ok za it 2x na leto z biciklom na izlet po okolici, zdaj pa vidim da rabim novega?

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
@ralliart; to je tipičen primerek "frankenbika" - vsakič ko na primarnem kolesu zamenjaš kakšno komponento je prestaviš na naslednje kolo v garaži. Tudi lastnik tega kolesa je to naredil (za resno furanje ima nekaj drugega). Po mojem mnenju je sicer njegov bajk grd - vendar okusi so različni, vseeno mu privoščim, da ga dobi nazaj.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
omg res.. po tem kar kle berem naj bi blo ljudem vseeno za spizdeno kolo, razen, ce je vreden 1k eur+..
jz vem, da bi mi morilo ze ce bi mi mojga 20 let starega rog seniorja ukradl..

jello

Guru
22. sep 2008
10.111
3.855
113
Še več, če ni nov, vreden vsaj tri jurje si si sam kriv, oziroma si prav zaslužiš da ti ga sunejo.