Freesal na Zavčevem hrbtu

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Prav čakal sem, da se bo kdo spotaknil ob reklamo Free$al na hrbtu Dejana Zavca. Ampak, ker očitno skoraj nihče ne pozna tega "modernega finančnega podjetja", ni bilo nič omenjeno, je pa par blogov odprtih na spletu. Se mi zdi prav da se folk malo seznani s tem. Ajmo, da vidim, koliko ste že osveščeni o tem podjetju, s sedežem v Cipru!?

Pbutec

20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Prinesi 700€, 200€ gre za članarino ali kaj že, 500€ pa direkt v naložbo. Postal si član, najdi 10 ljudi z 700€ ... Toliko mi je ušlo na uho iz sosednje mize enega od "poslovnih sestankov" v eni od ptujskih gostiln.

Pa zdaj ne vem, so Zavca nategnili, da je vložil denar, ali so mu plačali da nosi reklamo in poskrbi za prepoznavnost blagovne znamke.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
A to je kako podjetje? Meni je zvenelo kot ''rešite Sala''.

Rešite Katarino Kresal?
smile-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Pa zdaj ne vem, so Zavca nategnili, da je vložil denar, ali so mu plačali da nosi reklamo in poskrbi za prepoznavnost blagovne znamke.
Pa ti resno misliš, da športniki plačujejo za napise, katere nosijo na sebi oziroma svoji opremi?
bonk.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Za dober denar lahko men na hrbet napišejo ''Janez Janša'', pa cel dan po kopališču tak okol skačem...
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Prodajajo tudi majice z napisi:

MAJICA FREE SAL WAY OF LIFE
Slogan št.: 1. Bodi to ka Si!
hysterical-1.gif

Slogan št.: 3. Naj se praši za tabo,
da ne boš Zaprašen!

Slogan št.: 4. Glej okoli Vogalov!

Slogan št.: 8. Bodi Glavni!

Slogan št.: 9. Pojdi proti nečemu
Velikemu!

Slogan št.: 10. Prepričaj svet
o svoji Vrednosti!

Nazadnje urejeno:

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.787
222
63
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
Kdo pa je od "znanih" Slovencev za tem?

nekdo po imenu petric. eno od podjetij se nahaja tudi v industrijski coni trzin ljubljana. drugace pa je petric mislim da ptujcan ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Prinesi 700€, 200€ gre za članarino ali kaj že, 500€ pa direkt v naložbo. Postal si član, najdi 10 ljudi z 700€ ... Toliko mi je ušlo na uho iz sosednje mize enega od "poslovnih sestankov" v eni od ptujskih gostiln.

potem je podobna fora kot tole http://www.sitetalk.com/

kak je tukaj z delnicami sem že mal pozabil, vem, da si potem po piramidnem sistemu nabiraš popuste za nakup v "njihovi" trgovini.

Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:

Nima đabe sedež na Cipru, v večini držav so piramidni sistemi prepovedani.

Pbutec

20. jul 2007
15.210
3.572
113
Marlbor
Ti slovenski "zastopniki" pa delujejo kot s.p.-ji z nazivi kot so Gregor Nateg s.p., Finančno in poslovno svetovanje ....

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Piramidne igre so vse iste, imajo samo različna imena in predmete prodaje. Od Amwaya, Golda, Sitetalka, E&S (oz. varnost in donos), Eusrosucesa, Buterfly-ja,tell.me,itd,...
Recimo Amwayovi izdelki so vrhunski, sam način prodaje je preko piramidnega sistema z vključenim brainwashingom o finančni svobodi.

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Pri Amwayu gre za mrežni marketing, ne za piramido. Je velika razlika. Eno je legalno (Amway ima podružnice po celem svetu, tudi slo.), drugo nategancija (npr. tale freesal mi deluje kot ena brainwashing sekta).