Free e-mail ponudniki ?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Nokia forsira OVI mail

praYahoo še ordinira

Mobitelov Planet dela še, pa še SMS o pošti dobiš free

a jih nimaš dost?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ni čist free, ampak:
- pri svojem ISP
- SiMobil (zastonj, če si uporabnik, del e-klape, omogoča tudi pošiljanje SMS in MMS: nasploh, ne vem če direkt z maila tudi)

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.492
119
63
A rabis za redni mejl to al sam za to da se nekam prijavis in pofockas mail ? Ker drugace res ne vidim razloga da razen npr gmaila isces se druge...

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
lycos.com (ex mailcity.com) ... ima kar zanimiv vmestnik. Uporabnik maila (se iz casov mailcityja) sem ze od leta 1996
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
gmail je fajn že zato, ker ko komu po telefonu razlagaš mail, rečeš samo gmail, pa je. Če bi mu rekel, da imaš mail na gmx ali mail386 bi že moral pol ure razlagat kak se prav napiše.

Jaz bi sicer migriral na yahoo zaradi neomejenega placa, ampak me motijo reklame na dnu maila (razen če tega ni več?). Čeprav spet folku razlagat kak se yahoo prav napiše...
tongue-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Taki, ki jim je potrebvno druge naslove razlagati, te tudi vprasajo "ali je gmail.com s k"
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Taki, ki jim je potrebvno druge naslove razlagati, te tudi vprasajo "ali je gmail.com s k"
smile-1.gif
Jaz sem zadevo poenostavil, kupil brezplačno .si domeno, si uredil mail hosting preko google apps in imam mail s svojimi podatki ime@priimek.si Vse kar moram pojasnjevat je odgovor na vprašanje "A to je pravi mail?"
smile-1.gif