Fovšija slovencev

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Ma čisto na vsakem forumu zasledim, da če ma sosed nov avto, da je pa pol drug sosed fovš, čist pr vsaki zadevi je tako...mene briga, naj majo nov avto, nov telefon, naj grejo vsi na havaje, če sem komu fovš sem, zaradi lepe/velike hiše to pa vsi vemo, da je ZELO težko priti....za en kur*ev avto pa niti malo...

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
hysterical-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
o lej ga foušlivca

lej žajfa ne bit tok fouš... kaj pa če ma en milion, bajto pa ma raj staro, ker mu nč ne pomen? en bmw pa ogromn? pa milioni na banki?

veš tudi do ornk avta je težko pridt

sam si pa res adijo pamet... sm pogruntu da zgleda nekje delaš k sam ponoč pišeš... alpa šparate impulze podnev...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
sej bajte tud odvzemajo veš

je še patrit pisu o dražbah iotd.. k dobiš za drobiž če že glih neki provociraš

joj si spet en brihtol popapu...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako pravociram.

samo povzel sem kar si trdil še ne teden nazaj. in zato jem brihtol. sovrazim ljudi, k se surejejo, pol pa pravijo..mmm, dobr k dunajski, pa pojejo. mej to jebeno hrbtenico in drzi se tistega kar reces. mene jebete na odojku, k ga ne pripravim, ker se mi ne da senkat 5 ur casa za vas, vi pa iz objave v objavo pisete drugace. ce bi mogu z vami odojka pojest, se bojim da bi vas zarad nabijanja, ce hoces laganja, grupno asfaltiral.

ker ce kaj ne prenasam, pa ne prenasam sprenevedanja, cviljenja, in obracanja besed.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
še zmer isto trdim Presneto a kje vidš

če kdo obrača obračaš ti... kaj ti ni jasno kokr avte tudi bajte pobirajo in tud bajte se da pocen dobit... res da mal drugač kot avte...

ja ti nečš odojka naštimat da bi ti mal razložu sm kaj čmo...

torej kje trdim drugač? in tud če kupš avto iz lizinga poceni ga ne dobiš ZASTONJ! ok? kaj ti ni jasn... nehi besede obračat pa neki glunmit...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
veš tudi do ornk avta je težko pridt

a je to tvoj stavek? a iščem v lizing temi dalje, da dobiš avto praktično đabe. jaz in še en čakava na ponudbo.

ne rabim jaz nobenih inštrukcij. hvala. če se pa premislim, se javim. bi pa vsekakor za 50% cene vzel neki. povej kaj je na zalogi.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
ja je težko če pa želiš ti pa še razložim: (da bo tud teb jasno)...

BMW stane 90.000
odvzem po parih mesecih
ocenjena vrednost 80.000
če tvojo logiko udarm pa rečem da ga dobiš po 50% cene je to še zmeri 40.000... ok? torej a ima vsak 40.000 na lagerju? to je drgač cca 500€ / 8 člet... to pa je plača mesečna torej

do ornk avta je težko pridt! ok?

tudi do dacie ravljene...
mx ima probleme že s polotom

nikjer nisem rekel da se dobi praktično za džabe. teb sem ponudil takeučija ga nečeš,. se dobi za konkretno nižjo ceno... tudi 50%... kr dobr preber kaj sm ti napisu...

kako pa ti ne bom tle razlagal nism neumn... lahk pa odoojka spečš pa ti povem...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kašnega maš za ta denar..kok tonca..kladu, ovo ono..kaj ima

40k za par mesecev staro bemflo, ki je bila 90k..je đabe. kdor to ne razume tako, ga ne more imet, ke rnima za tankanje

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
lej še enkrat: tudi 40.000€ je treba met. in tudi tankat je treba vem da sti bol počasn pa ti počas tipkam sam kr nečš še ti počas brat:) in je težko pridt in imet dobr avto KAPIRAŠ al ti narišem pr oddojku?

kakšn kladu neki... lej stroji so zaplenjeni, nema opreme razn hitr menjave pa kible k je gor...

sej bi ti še kej povedu pa je brezzveze k si tok pamtn itak vse veš pa nič ne veš...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa zato me kalibri k ti cel zivljenje učite.

če pogledaš kontekst, k si ga dal žajfi, boš videl, da si se malo izgubil.

ok, zaplenjeno. kak stroj. tonaža..letnik..kak podatek dej.

in ti bi men vse, sam pr odojku.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.658
3.165
113
v lokalni ostariji
ja sam k se ti nečeš naučit to je problem... prepametan...

nč se nism zgubu majstor sam ti ne znaš brat... vsaj funkcionalno ne... še enkrat počas preber... do vsega je težko pridt... nč ne pade z neba... al delaš z glavo al s nategovanjem pa blefiranjem v vsakem primeru je treba DELAT! zato pa tud naki maš

alpa ukrast. državi cesti men teb kokr je... tud to je delo, napor... konc koncev...

175-ka. 2008. jutr ti povem če je še. včer biu odvzem dans depo . bo šlo hitr naprej zihr...

pr odojku če čš ti par skrivnosti povem...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
Ma čisto na vsakem forumu zasledim, da če ma sosed nov avto, da je pa pol drug sosed fovš, čist pr vsaki zadevi je tako...mene briga, naj majo nov avto, nov telefon, naj grejo vsi na havaje, če sem komu fovš sem, zaradi lepe/velike hiše to pa vsi vemo, da je ZELO težko priti....za en kur*ev avto pa niti malo...

Če bi ti vedel kolko pa kaj en model z A5/m3/porš fuka, vrjami da bi mu bil fauš avta
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa čeprav žge na zadnjih zicih in nima bajte, ampak podnajemniško garsonjero.

sam maci poglej.
hysterical-1.gif

Ma nema veze kje žge, samo da se žge
evil.gif

Maci je z lulo do m3 prišla, tak da mislim da bi master lahko šel v kako njeno šolo,
parkrat cukne župniku, pa se bo lahko z njegovim avtom v trgovino peljal.

Ni isto, je pa začetek.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ksz

naj ti da to misliti... ti z jezikom očitno nikamor ne prideš
bonk.gif

Nazadnje urejeno: