Fotografske usluge

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Sigma 500 super je po mojih izkušnjah zelo občutljiva na energijo v slave načinu. Ok, recimo da imaš vsaj toliko svetlobe, da bo 400D zmogel ostriti brez bliskanja, potem pa poskušaj na sigmi nastavljati moč bliskanja (pritisneš SEL 2x, začne utripati 1/1) in zmanjšuješ in poskušaš dokler ne začne delati. Vse to seveda v C0 SL načinu in ne v kakšnem od TTL (ampak to si verjetno že uspel izvedeti). Z mojimi GP 2500 tudi povsem napoljenimi nikoli ne deluje v 1/1 načinu, v 1/2 pa že, proti koncu baterij pa je potrebno že zelo nižati (1/32 npr.). Sicer pa če se ne motim je vsa reč ravno v tem predblisku - namreč tudi sigma dejansko 2x bliskne - predblisk in blisk za fotografijo - in če so baterije prešvoh ne zmore drugega bliska in potem seveda ni efekta na fotografiji. Sem pa to reč opazil, ker sem opazil, da fleš bliskne, vpliva na fotografiji pa ni bilo videti (ker je sigma zmogla samo bliskniti ob predblisku na canonu).

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Če me prosijo , pa je taka varianta, da ne veš če bi kaj računal, ponavadi zavrnem. Jaz nimam nič od tega, razen, da trošim svojo opremo. Nekaj sem obljubljala dalj časa, pa sem se vseeno odločila, da bom naredla jutri. Kolegi majo restavracijo, pa grem jim pofotkat za internetno stran. Obljubili so plačilo, pa ne morem računat, itaq da ne. Grem samo da se rešim in manj folka me sprašuje o fotkanju in kakih fotografijah, bolj sem vesela.
Ljudje cenijo fotografije kolko je tisti cd vreden, od tega pa jaz ne morem živet, zato se tudi izogibam takih fotkanj. Vsakemu predlagam, naj me naroči preko službe, bom rade volje prišla. Imam plačo, s katero sem zadovoljna in mi ni potrebno fušat.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Šminker...glede na avatar.

Vidi se, da se nekaj trudiš okrog fotografije glede na blog, lepo.

Nazadnje urejeno: