Citat:
Uporabnik Perica pravi:
Kupujem digitalca v rangu cca 100€ in bi rad nekaj z polnilnimi AA baterijami, ter da izdelije dokaj normalne fotografije. Vem da čudežev od fotoaparata v tem rangu ni za pričakovat. Vsak predlog je dobrodošel?
Kupi si polnilne baterije namenjene za fotoaparat! Sem prej na DSLR kameri uporabljal 3M polnilne baterije pa so bile prazne po 150..200 fotkah ali manj kot meseci dni po napolnjenju. Sedaj sem si nabavil Sanyo Eneloop pa naredim preko 500 fotk in zdržijo napolnjene več kot pol leta.Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Sam to ne, daj kupi raje z ploščato baterijo, jaz mam Canon A530 in mi baterije takoj sprazne, če si interesent ti ga prodam ugodno je ispraven in ni bil veliko rabljen.
To bi pa blo super, da bi tak dolgo držale,,,,,kje se pa dobijo, oziroma kupijo omenjene baterije, ker jih bom takoj nabavil, ker je aparat zelo dober...Citat:
Uporabnik telex pravi:
Kupi si polnilne baterije namenjene za fotoaparat! Sem prej na DSLR kameri uporabljal 3M polnilne baterije pa so bile prazne po 150..200 fotkah ali manj kot meseci dni po napolnjenju. Sedaj sem si nabavil Sanyo Eneloop pa naredim preko 500 fotk in zdržijo napolnjene več kot pol leta.Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Sam to ne, daj kupi raje z ploščato baterijo, jaz mam Canon A530 in mi baterije takoj sprazne, če si interesent ti ga prodam ugodno je ispraven in ni bil veliko rabljen.
No ja, sicer pa jih do sedaj še nikoli nisem dokončno izpraznil, tako da končne zmogljivosti niti ne vem
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
A530 je precej star aparat, tako, da je lahko kaj narobe z njim. Ali pa imas polnilne baterije, ki so ze stare?