Citat:
Uporabnik skala pravi:
nikoli te nisem imel za cvajtakterja... dobro si to skrival.
Nimam problemov z avtoriteto.....inu tud ne prenesem če jih majo drugi
Citat:
Uporabnik skala pravi:
nikoli te nisem imel za cvajtakterja... dobro si to skrival.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa si se kaj naučil iz teme jedine? ker jaz se iz tvoje zgodovine nisem.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kvaliteta konstantno pada... 90% tem je o tabelih in tardečih.... pametnih aktualnih tem ni... pametnih uporabnikov praktično ni več. oziroma s ene javljajo... se pa pojavljajo nekateri ki forum izkoriščajo kot oglasno desko...
se bo kaj spremenilo? premaknilo?
sem opozarjal že pred časom, moderiranja sploh ni več, vsaj omembe vrednega ne, ampak jaz sem od višjih inštanc dobil odgovor ... da pač je tak forum ... ni tak resn
za mene je bil prej sux, pol pa alter, vir informacij, se je dalo najt marsikaj pa tud pametne ljudi spoznat, v zadnjem času pa je res polom ker ene in iste osebe konstantno poserjejo vsako temo
mesece nazaj sem o tem govoril.
očitno bo treba nov forum narest.
Citat:
Od zdaj naprej, tisti, ki bo pripeljal bele/rdece/komuniste/levo, desno politiko - v temo, ki temu ni namenjena dobi ban brez opozorila, ker kar pa zadnje case delate pa ni normalno, skoraj vsako temo zaserjete. V temi o čokoladni torti znate Hitlerja vmešat.
"Normalne" uporabnike pa prosim da opozarjajo moderatorje prek gumba, ki je temu namenjen, v primeru, da zaznajo ljubitelje levo/desnega "ping-ponga" tam, kjer mu ni mesta.
Namesto, da želite forum narediti istomisleč raje upoštevajte to priporočilo. Teme, katere vas iritirajo pa namesto, da jih želite ukiniti enostavno ignorirajte=jih ne berite in ne komentirajte v njih. Če v nekaterih temah ne bo nobenega sodelujočega bodo itak same od sebe zamrle.Citat:
Od zdaj naprej, tisti, ki bo pripeljal bele/rdece/komuniste/levo, desno politiko - v temo, ki temu ni namenjena dobi ban brez opozorila, ker kar pa zadnje case delate pa ni normalno, skoraj vsako temo zaserjete. V temi o čokoladni torti znate Hitlerja vmešat.
"Normalne" uporabnike pa prosim da opozarjajo moderatorje prek gumba, ki je temu namenjen, v primeru, da zaznajo ljubitelje levo/desnega "ping-ponga" tam, kjer mu ni mesta.
Teme se razvrščajo glede na aktivnost. Če se ne bo komentiralo v nekaterih temah oz. se bo v nekaterih drugih bolj, potem tudi ne bodo na spisku najbolj vročih.Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
...Pa glede, da ste sami programerji tu gor, pomoje ne bi bilo težko vroče teme odstranit iz zadnjih 15. Ziher bo obisk takih potem padel za 70%. Na koncu se bodo 4-je pacienti kregal tam, pa naj se... .
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Si res želite strožjega moderiranja? Pol udeležnce te teme bi bilo v tem primeru že dolgo v banovcih...
Citat:
Si res želite strožjega moderiranja? Pol udeležnce te teme bi bilo v tem primeru že dolgo v banovcih...
Ja, si želimCitat:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ja, si želimCitat:
Citat:
PS- torej, namesto da nekateri komunisteki hočejo delati cenzuro in dovoljevati zgolj družbeno politično neoporečne teme (katere so to bodo povedali zgolj in samo komunisteki) raje sami uporabite malo pameti in se izogibajte tem, katere so po vašem osebnem prepričanju neprimerne. Drugim forumašem pa pustite, da o debatirajo tudi o za vas neprimernih temah, če že tako želijo. Le tako bo forum demokratičen, pluralen in zanimiv za najširši krog oseb.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Jaz tudi-sem bil za kameleona v anketi