Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Bo pa lahko več prenosov kajaka na mirnih vodah.
ki je zadnje leta tudi precej bolj adrenalinski kot F1
Ti že veš.......
Citat:
Uporabnik shift pravi:
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Bo pa lahko več prenosov kajaka na mirnih vodah.
ki je zadnje leta tudi precej bolj adrenalinski kot F1
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Kakor za koga...
Glede na vse skupaj je lani bila evrovizija bistveno bolj gledana kot F1. Zato ne nabijat z neumnostmi...
Ti kar verjemi športnim urednikom. Cesne so bile (tud za RTV) prava bagatela v primerjavi s tujino (tudi če preračunaš na št. gledalcev) ...Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
V bistvu ne, ceno je pred leti POPtv iz dejanskega drobiža zaradi borbe s TV Slovenija dvignil za 10 in več-krat, potem se je pa samo še višala. Športni uredniki TV Slovenija tega nikoli ne pozabijo povedat, ko govorijo tem zakaj nimajio F1.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Je treba vedet, da so SLO televizije doslej zelo pod ceno dobivale pravice. Potem so se šle pa znebit človeka, ki je to zorganiziral. Zdaj pa je, kar je.
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Vsak gleda kar želi...
Sramota da v Sloveniji ni ene televizije ki bi prenašala F1...., in še marsikateri drugi šport. V motokrosu imamo odlične dirkače pa ni prenosa..
Jaz ne gledam ,drsanja, rokometa...pa zato ne pravim naj ukinejo prenose tega...
Lp
Mislim na slovensko gledanost, ne cel svet...Citat:
Uporabnik dax pravi:
Citat:
Kakor za koga...
Glede na vse skupaj je lani bila evrovizija bistveno bolj gledana kot F1. Zato ne nabijat z neumnostmi...
A ti to resno al kar tako, malo na pamet?
Res da gledanost F1 pada ampak še vedno je BISTVENO večja od evrovizije. Lani si je evrovizijo ogledalo 197 MIO, kar je za 2 MIO več kot leta 2014. V letu 2014 si je F1 ogledalo 425 MIO ljudi, za sezono 2015 podatka nisem našel a dvomim, da je gledanost padla za več kot 200 MIO, da bi kvota padla (bistveno) pod gledanost evrovizije.
Pa veselo gledanje eurovizije ti želim.
Citat:
Mislim na slovensko gledanost, ne cel svet...Citat:
Uporabnik dax pravi:
Citat:
Kakor za koga...
A ti to resno al kar tako, malo na pamet?
Res da gledanost F1 pada ampak še vedno je BISTVENO večja od evrovizije. Lani si je evrovizijo ogledalo 197 MIO, kar je za 2 MIO več kot leta 2014. V letu 2014 si je F1 ogledalo 425 MIO ljudi, za sezono 2015 podatka nisem našel a dvomim, da je gledanost padla za več kot 200 MIO, da bi kvota padla (bistveno) pod gledanost evrovizije.
Pa veselo gledanje eurovizije ti želim.
Če bi poiskal te podatke, bi se verjetno za glavo prijel.
Mimogrede, jaz že dolga leta spremljam F1, pa sem v zadnji sezoni veliko dirk izpustil zaradi očitnih razlogov (dolgčas na stezi, dolgčas med prenosom).
Evrovizijo sem pa gledal, pa kaj? In letos jo bom tudi, pa kaj? A je po tvojem s tem kaj narobe? A zato, ker tebi to ni všeč, pa mora RTV prenehat prenašat to prireditev?
Citat:
Uporabnik bula pravi:
Za F1 kakršna je letos, je pa res čisto vseeno, če je nihče ne prenaša. Pravzaprav bi slovenski bojkot prenosov moralo kopirati še več držav, potlej bi pa mogoče Berni le prišel k pameti in bi F1 spet postal dirkaški šport.
Še o doprinosu odstavljenega komentatorja: kolikor me spomin ne vara, je v prenose F1 privlekel reklame na 10-15 minut in to nenormalno dolge, dogajanje na stezi je postalo samo še postranskega pomena, važen je bil le šovbiznis in celebrities.
Bolje nič kot takale F1.
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Pa kaj je možno to ,da ne bo na nobeni Slovenski tv prenosa F1 ???
Preplačujemo Rtv in zdaj še formule ne bodo več prenašali.