[Formula 1] Novice iz sveta

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

saiko

Pripravnik
16. avg 2007
382
1
18
Kransterdam
ksz...

Alonso k Ferrariju?
Upam da ne...
uf-1.gif

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
aaa.. zgleda da bo res prestopil..

kar bi bilo za mclaren najbolje ker kazen je bla res huda..

če so letos kao navidezni prvaki pol bi se jim dolg zmanjšal na vsega 20 mio.. glih tolk k je pogodba z alfonzom vredna..

tko mclaren ne plača nič..

in če prestopi.. pol jest ne navijam več za rdeče

Nazadnje urejeno:

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
in potem jest navijam za mclaren..
k kimi mi je všeč.. pa rdeči so mi všeč..
ampak alonso pa rdeči to ne gre skup..
zdej da navijam za kimija pa za rdeče ne.. je malo čudno..
hm.. zakaj pa bi mogu sploh navijat za koga.. he he

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Kdo bo Alonsa sploh še maral?
1. brez vednosti svojega managerja (Briatoreja) še pred začetkom sezone podpiše za drugo moštvo
2. ko ga začne premagovati kolega v moštvu (ki je, mimogred, še novinec), začne nergati
3. izda svoje moštvo

Ne vem, no. Kot voznik je Alonso hudo hiter in vsega spoštovanja vreden, ampak, ali bi ga želeli v svojem moštvu?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Se strinjam... na trenutke me spominja na "vsemogočnega" (čeprav je še daleč za njim glede arogance)- na progi sicer dobr, ampak v glavi ni use pošlihtan, kar se tiče osnovnih načel dirkanja. Kimi je glede tega daleč pred njim... menjava Alonso za Kimija... sem takoj za
grin1.gif
Čeprav to realno ni mogoče...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Glede na to da je od Toda sinko maneger od Masse močno dvomim, da bo Masa letel od ferarija... sploh pri menjavi za Alonsa.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
ah ferrari al pa mclaren.. sej je vseen.. obe ekipi sta pri vrhu in izenacene..
komu ga bo sinko prodal je vprašanje ki samo po sebi daje odgovor..
manager je manager in ta pač izposluje najbolš za svojga varovanca.. a je fotr u ferrariju al pa ne..
če bo mel več od tega da ga da u mclaren ga bo dal..
pa tut če za leto al pa 2.. pol ga lahk še vedno da nazaj u ferrari..k ma veze.. he he

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
ja sam da Todt naj bi šel z Šumijem u kompanijo..

in kaj si lahko obetamo od tega
strokoven in uigran team in novo ekipo..
verjetno s ferrarijevimi motorji in logistiko..

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
laho ga obtozujes ampak...recimo poglej drugace fuknejo ti na mizo 20 mio eurov pogodbo bi ti podpisal? naslednje,kar se dogaja v mc larnu je zelo cudno mogoce je nergal zaradi tega,je pa dejstvo da je lewis skoraj da sin ronov saj ga financira ze cel lajf vprasanje je kaj si zeli on oz koga bi raje videl da zmaguje?? izda svoje mostvo???tega ne ves.
jaz bi ga zelel saj je najboljsi paket.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Da se razumeva, Alonso si kot voznik zasluži vse spoštovanje. Njegovi dosedanji dosežki so izjemni in glede na leta, se trenutno lahko primerja z največjimi imeni formule 1.
Glede izsiljevanja lastnega moštvaje precej špekulacij, kaj je res in kaj ne ne vem. Dejstvo pa je, da je on Berniju povedal za elektroska sporočila med njim in Pedrom de la Roso.
Jasno mi je, da so vsi vozniki F1 vrhunski egoisti, največji egoisti pa postanejo svetovni prvaki (to je že dolgo tega izjavil Lauda). Kljub temu pa njegova dosedanja dejanja kažejo na značaj, ki meni enostavno ni všeč. Takega sodelavca ne bi želel imeti v svoji ekipi. Saj res veliko doprinese, ampak če na vse gleda le in izključno preko sebe in denarja, potem - ne hvala.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
zakaj pa je berniju povedal za emaile?
ker bi mu lahko vzel licenco..
in je hitro pokazal s prstom na enga..
zame je navaden pussy..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.