[Formula 1] Novice iz sveta III.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Sovoznik ga je fakin pojedu v teh 3 letih...

Od sovoznika se je pričakovalo, da ga bo pojedel, ker je mlad in na višku svojih moči, pa je žal razočaral.
Bi rekel, da je ravno kontra in si je Rozber pokvaril rejting. Njegova kariera je v zatonu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Ce bi avto delal za Rosberga (namest, da so ga sli podirat in zidat okol sumla) bi mel se kaksno zmago (v to sem preprican) in posledicno bi blo se velik slabs (za sumla), kot je itak blo. Zgleda, da zelo parcialno spremlas F1...

Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Sovoznik ga je fakin pojedu v teh 3 letih...

Od sovoznika se je pričakovalo, da ga bo pojedel, ker je mlad in na višku svojih moči, pa je žal razočaral.
Bi rekel, da je ravno kontra in si je Rozber pokvaril rejting. Njegova kariera je v zatonu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Če..je tukaj brezveze omenjati, če bi ti spremljal F1, so nekje poleti delali izračune, da če fotru ne bi crknil materil, bi bil zelo visoko plasiran na lestvici voznikov, če pa ne bi sam naredil tisti dve drobni napaki, pa bi celo vodil.

Če Če Če Če.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Saj se ne pritozujem. Samo je res, da so sli avto podirat in na novo zidat za sumla, ceprav so bli takrat v naletu in najbrz bi se dalo se kaj narediti s tistim avtom. Ampak ok, zdaj je prepozno, izkazalo se je, da ni slo cez, rezultat poznamo. Glede crkovanja sumlovega bolida bom pa se enkrat napisal: ko je McLaren crkoval Kimiju in Hamoltonu so bli tukaj pogosti komentarji, kako da so dripci, da ne znajo sparat materiala in podobno. Tako da, moj odgovor glede tega pri sumlu ti ne rabim pisat
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če..je tukaj brezveze omenjati, če bi ti spremljal F1, so nekje poleti delali izračune, da če fotru ne bi crknil materil, bi bil zelo visoko plasiran na lestvici voznikov, če pa ne bi sam naredil tisti dve drobni napaki, pa bi celo vodil.

Če Če Če Če.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Heh, ja, zaradi tega pri RBR crkuje samo webbru, vettlu pa redkeje, ker webber bolj tišči
smile-1.gif

Možno...vse je možno, F1 je kuhinja, takšna da niti samo ne vemo
smile-1.gif
Dvakrat ni za rečt, da so določene poteze narejene zaradi showa...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Tudi jaz ne razumem od kje taka požrešnost za denar.Me res zanima, kolko nebi več hotel plačevat na leto... Da bi zaradi tega zapustil sanjski dom in okolico , pa da imam preveč denarja.
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
1 mesec nazaj si bil fanboy, zdaj pa karkoli naredi je bumbar?
grin1.gif

Svaba je, jebiga, ne more iz svoje koze.
smile-1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
šumi je vsaj načelen mož, za razliko od darjana... jaz tudi nebi plačeval davkov, niti procent več kot je smiselno...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Kimi Raikkonen se je po zmagi na dirki za veliko nagrado Abu Dabija odločil svojim kolegom pri Lotusu podariti majice z napisom svoje zdaj že slavne izjave med akcijo na stezi Jas Marina, ko je inženirjem po radijski zvezi dal vedeti, naj mu ne govorijo ves čas, kako naj vozi, saj sam to zelo dobro ve. 33-letni Finec je dal izdelati 500 majic z napisom "Pustite me pri miru, vem, kaj počnem", danes pa jih je v moštveni tovarni v Enstonu podaril inženirjem, mehanikom in nekaterim drugim sodelavcem. Na majici seveda ne manjka niti njegov vzdevek, Iceman.

kimi-sodelavcem-podaril-majice-s-slavnim-radijskim-sporocilom-7026.jpg

aplauz.gif