[Formula 1] Novice iz sveta III.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hudic je, ce je €€€€€€ motivacija.
evil.gif

Ce sem pa zleht, je pa razmisljal mogoce celo takole:

Mercedes - puno para
Brawn - super
Motor - top
Inzenirji - ce je puno para, bojo ze pokupli top osebje

What could go wrong, tole bo easy peasy 8 pa 9 naslov.
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Hudic je, ce je €€€€€€ motivacija.
evil.gif

Ce sem pa zleht, je pa razmisljal mogoce celo takole:

Mercedes - puno para
Brawn - super
Motor - top
Inzenirji - ce je puno para, bojo ze pokupli top osebje

What could go wrong, tole bo easy peasy 8 pa 9 naslov.
evil.gif

aplauz.gif

Isto je Hami študiral, ki pa bo imel res večjo prednost v vsem, kot pa ata.Pa seveda da odgovorim darjanu, Ja Hami ve precej o samem avtu, zna brat grafe itd... Na skrivaj se lahko dokoplje do kakih dokumentov, katerih ata ni imel oz. sam mercedes. Tak da...

Za kakega Kartikejana pa res lahko rečemo, da ne more bit ravno vlkipoznavalec, ker je dokaj svež pa seveda v predpotopnem moštvu.pa kljub temu zna brat grafe, ve kaj so stvari na avtu in kak zgledajo itd...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Škoda.

Ampak čas je, da se tudi sam malce distanciram od F1, ko si mlad, ni problema zapravit cel vikend pa gledat F1, zvečer pa pit ven, ampa leta naredijo svoje.

Teh 10 prostih ur ob vikendih bo veliko pomenilo!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

Se pravi.. cim ni Schumla ni F1? Kdo nam bo pa zdaj spamal pa najedal, kaksne gate si je Schuma zjutri oblekel, pa ce ima v svoji fiat cromi strgalo za led na sipah?
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Vsekakor!
Osebno niti ne vem, za koga bi navijal. Tudi kimijeva vrnitev je eno samo razočaranje, da ne omenjam da se je duh v F1 čisto pokvaril, fotr je to nekako prinesel nazaj, ampak...

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.785
113
jaz tudi nimam svojih favoritov, tako da, živi bili pa videli.. F1 "kotiček" na alterju lahko ukinemo, spidi tudi ne bo imel več o ničemer pisat, viper prav tako ne,.konec je.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Res je, tudi na hitrikrog.si se ne bom registriral, edino če bodo naredili forum, da bi se lahko zmenili za kak karting meeting
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ker sem imel res toliko za povedat o Schumacherju.
hysterical-1.gif

Puca mi k.... za Schumacherja.

Sam slepe fanboye je pa uzitek prcat, to si pa ne morem pomagat.
redface-1.gif

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Veš kako je to šefe, jaz vedno jemljem besede glede na njihov izvor, torej kdo kaj izjavi.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

Se pravi.. cim ni Schumla ni F1? Kdo nam bo pa zdaj spamal pa najedal, kaksne gate si je Schuma zjutri oblekel, pa ce ima v svoji fiat cromi strgalo za led na sipah?
evil.gif

Zdej lahko začnem nazaj za Ferrari navijat
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
hysterical-1.gif

evil.gif

Ja šefe, tako kot je NBA umrla, ko se je poslovil Jordan. Pač mine to obdobje pri človeku in zgubi zanimanje. Tak obsedenec pa tudi nisem, da bi brez zanimanja sledil formulo, če bi bilo tako, bi rajši gledal indycar ali pa nascar. Rajši grem sam furat na stezo, kot pa gledat. Mora človek čutit neko navezanost na nekaj, za kar navija, drugače to zgubi svoj čar
smile-1.gif

Ampak, kot zanimivost....Perez je rekel, da so pogovori s mclarnom trajali že nekaj tednov, torej je dejansko Bernie povedal resnico, ko se je takrat zagovoril, vse se je že vedelo vnaprej, le akterji so to skrivali, banda hudičeva
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa... peesda, 2. 9. sem ze objavil, da gre v penzijo. Imam pac kolega, ki je blizu F1.. ampak ne, i'm full of sh|t.
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa... peesda, 2. 9. sem ze objavil, da gre v penzijo. Imam pac kolega, ki je blizu F1.. ampak ne, i'm full of sh|t.
hysterical-1.gif

Šefe, saj 2.9. je Bernie rekel, da fotra več ne bo
smile-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Ma. Ce ne gre, ne gre, jebiga. Zdaj se vidi to, kar smo tumbali se iz casov ferarija (da ce nima najboljsega avta, absolutno popolne podpore mostva, vodonose + FIA je dostikrat prstavla svoj delez), je cisto navaden driver. Pa lahko nekateri izumljajo teorije, ki se jih Andersen ne bi sramoval... Najboljsi driver zadnjih nekaj let in tudi trenutno je zame Fernardo Alonso. Brez skandalov, kazni, vozi pa vedno optimalno. Sicer ma blentavega sovoznika, ampak mu nimam kaj ocitat. Za razliko od deda, ki je tekom kariere pokazal kup pokvarjenosti. Se pomnite tovarisi? Namerno se zakantal v Villeneuve-a, namerno parkiral sredi kvalifikacij (Monaco), zame visek pa je bil, ko je Barichelo moral zabremzat na ciljni ravnini (A1)... Smo taki in drugacni, samo osebku, ki je namerno pocel take svinjarije in obenem imel se taksno pomoc od zunaj, ne morem nikdar reci najboljsi ali ga spostovati. Če donira denar za bolnico ali podobno, to seveda cenim, samo kot voznika ga ne bom nikoli. Simple as that...

Tud noben ne more rect, da se Merc ni potrudu zadnjih par let...odkrito so spreminjal avto prav zanj, uspehov pa nobenih (preko 50 dirk, pa samo ene stopnicke...marsikdo leti dosti prej). 7 prvenstev pac ma... tistim, ki kaj dajo na statistiko to najbrz nekaj pomeni.

Zdaj pa veselo v novo ero F1!
evil.gif

Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Fora je v tem da se je stari fijakal okrog 10-15. mesta zdaj bo pa F1 drugo leto izgubila smisel...
hysterical-1.gif