[Formula 1] Novice iz sveta III.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
ok, ne pretiravajmo. kaj vec od tega ni naredil. mega frajer bi pa bil edino in samo, ce bi spet verizno zmagoval. kar pa ni slucaj in mislim da tudi nikoli vec ne bo in mislim da ti in tebi podobni prevec pricakujete in enostavno nimate realnih pricakovanj. ce pa sem in tja oz. 1x v treh letih pride na podij pa to niti slucajno ni nekaj nezaslisanega oz. noro dobrega, ze v primerjavi s sovoznikom ne, kaj sele ce to primerjamo s kakim drugim voznikom (alo,ham,vet,web...), kateri imajo v tem casu bistveno boljse uspehe. upam da zdaj razumes kaj zelim povedat. pa zato se nisem hejter, prej bi temu rekel realist. ce sem kaj napisal narobe me pa popravi. in razumem da si navijac, ampak tako zahajo pa tud ne mors bit no!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Kako pa bi pokazal kaj več, če sploh ni imel normalne dirke? Na vsaki je imel neko pizdarijo, za katero ni bil on nič kriv. Na VN španije je recimo, da sam kriv, pa še to so mnenja deljena (podobno kot lewis v valencii), na vseh ostalih dirkah pa ali ga je nekdo drug nabasal, ali pa mu je crknil avto.

Govorim seveda od 2012 sezoni, kjer je merc, relativno, dober avto, prej je bil sekret, pa itak ni mogel nič.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
hysterical-1.gif

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Torej ce te prav razumem, mora imet najboljsi avto da kaj pokaze? Zanimivo... Namrec, vse kar omenjas, enako velja za Rosberga pa je slednji pokazal bistveno vec z rezultatskega gledišča. Z reklamnega je sumi car, je pac bolj zanimiv, ampak to me ne zanima. Zdaj je torej kriv avto, mene pa samo zanima kje je sedaj ta super talent, ki naj bi ga imel. Kakorkoli, vse to so samo izgovori in clovek bi moral kaj vec pokazati, Rosberg kaze da se ocitno da. In ne glede na vse, mislim, da bi tako moralo biti, ce naj bi bil tak frik, kot ga nekateri poskusate prikazat... Njegov comeback pac ni tisto, kar naj bi bilo. In ja, res je, imel je tudi nekaj nesrece, ampak v 3 sezonah bi moral pokazati kaj več, ne pa da je v Rosbergovi (rezultatski) senci. Ce to zanikas, se res nimava vec kaj pogovarjat. In to je vse kar hocem povedat, pa hejtr gor / dol.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Torej ce te prav razumem, mora imet najboljsi avto da kaj pokaze? Zanimivo... Namrec, vse kar omenjas, enako velja za Rosberga pa je slednji pokazal bistveno vec z rezultatskega gledišča. Z reklamnega je sumi car, je pac bolj zanimiv, ampak to me ne zanima. Zdaj je torej kriv avto, mene pa samo zanima kje je sedaj ta super talent, ki naj bi ga imel. Kakorkoli, vse to so samo izgovori in clovek bi moral kaj vec pokazati, Rosberg kaze da se ocitno da. In ne glede na vse, mislim, da bi tako moralo biti, ce naj bi bil tak frik, kot ga nekateri poskusate prikazat... Njegov comeback pac ni tisto, kar naj bi bilo. In ja, res je, imel je tudi nekaj nesrece, ampak v 3 sezonah bi moral pokazati kaj več, ne pa da je v Rosbergovi (rezultatski) senci. Ce to zanikas, se res nimava vec kaj pogovarjat. In to je vse kar hocem povedat, pa hejtr gor / dol.

Kolikokrat letos je rosbergu crknu avto?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Če ciljaš na rosberga tam v sezoni 2009, 2010, je bil boljši, v 2009, brez vprašanja. V 2010 pa je ata proti koncu že prišel v formo in konec sezone imel boljše dirke, kot rosberg. Seveda je težko priti nazaj v "formo", če so prepovedana testiranja, pravila se spremenijo ko noč in dan, pa še sekret od avta imaš, "da ne moreš tiščat" torej.

Če bodo letos preostale dirke normalne za fotra(ne mislim, da drugi odstopijo, ampak da se kdo ne zakanta v fotra ali pa fotru ne odpove material), takšna kot je bila VN valencije, in bo rosberg spet "občutno" boljši, potem izgovorov več ni, ampak imam občutek, da temu ne bo tako.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:
Kolikokrat letos je rosbergu crknu avto?

Pravo vprasanje je, zakaj Rosbergu ne crkne, sumiju pa? Ko je pred lezi Kimiju crkoval Mclarrn je bilo polno postov kako nima pojma in skuri avto. Ce bi bil zleht bi rekrl isto v trm primeru pa ne bom. Je pa iz zadnjih 3 sezon razvidno da sumi ni to kar se misli da je. Pa ne samo zarad letosnjih odstopov, zadnje 3 leta ni pokazal nic, dejansko. In seveda ga lahko zagovarjate se naprej, samo tako pac je ce brez obremenjenosti pogledas njegove rezultate v tem obdobju - omembe vrednih ni! Da ima se vedno polno fenov je pa seveda jasno, samo ti ocitno ne zmorejo takega pogleda...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če ciljaš na rosberga tam v sezoni 2009, 2010, je bil boljši, v 2009, brez vprašanja. V 2010 pa je ata proti koncu že prišel v formo in konec sezone imel boljše dirke, kot rosberg. Seveda je težko priti nazaj v "formo", če so prepovedana testiranja, pravila se spremenijo ko noč in dan, pa še sekret od avta imaš, "da ne moreš tiščat" torej.

Ze, samo vse to velja tudi za vse ostale driverje, pa so nekak v formi. Se Kimi se zdi kot da nikoli ni odsel iz F1. Zato tudi pravim da sumi ni to za kar se ga ima in vprasam kje je ta neizmerni talent. ki bi moral to nekak 'kompenzirat'? Al se koncno strinjamo da ga feni pac po fenovsko povelicujete?

Citat:

Če bodo letos preostale dirke normalne za fotra(ne mislim, da drugi odstopijo, ampak da se kdo ne zakanta v fotra ali pa fotru ne odpove material), takšna kot je bila VN valencije, in bo rosberg spet "občutno" boljši, potem izgovorov več ni, ampak imam občutek, da temu ne bo tako.
i

V redu. Jaz pa pravim, da je sumi tisti, ki mora biti obcutno boljsi, ne Rosberg. Saj ves, talent, znanje in ostalo kar se mu pripisuje. V tem primeru vzamem vse nazaj. Sicer dvomim, ampak ce bo dejansko pokazal to na nacin, da mu ne morem oporekat, potem je nekaj v njem. Sicer se vedno to ni to (poglej Kimijev povratek - prva sezona, kaj sele bo v tretji), ampak ajde, bo pokazal da nekaj je v njem. Samo do takrat moje mnenje ostaja kot je. Eni pravijo hejtrsko, jaz pa realno.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Ze, samo vse to velja tudi za vse ostale driverje, pa so nekak v formi. Se Kimi se zdi kot da nikoli ni odsel iz F1. Zato tudi pravim da sumi ni to za kar se ga ima in vprasam kje je ta neizmerni talent. ki bi moral to nekak 'kompenzirat'? Al se koncno strinjamo da ga feni pac po fenovsko povelicujete?

Citat:

i

V redu. Jaz pa pravim, da je sumi tisti, ki mora biti obcutno boljsi, ne Rosberg. Saj ves, talent, znanje in ostalo kar se mu pripisuje. V tem primeru vzamem vse nazaj. Sicer dvomim, ampak ce bo dejansko pokazal to na nacin, da mu ne morem oporekat, potem je nekaj v njem. Sicer se vedno to ni to (poglej Kimijev povratek - prva sezona, kaj sele bo v tretji), ampak ajde, bo pokazal da nekaj je v njem. Samo do takrat moje mnenje ostaja kot je. Eni pravijo hejtrsko, jaz pa realno.

Če bi ti kdaj kaj prebral bi tudi prebral, da je Kimi rekel, da je imel OGROMNO sreče, da je prišel v dober dirkalnik, šumi pa je prišel v slab. To je izjavil KIMI!!!! Ampak itak ti prebereš in vidiš samo kar želiš.
Pa še da ne boš govoril da si nekaj izmišljujem: http://formula.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=23567
Pa Kimi ta čas ko ni bil v F1 je vseeno dirkal v reliju, šumi pa je bil doma in ni nikjer profesionalno dirkal! Kimi je bil že deležen vseh večjih sprememb, ki so se zgodile v F1 do takrat ko je odšel, ko je pa šumi prišel je bilo vse novo oz. ogromna razlika od takrat ko je odšel.
Bo treba malo bolj spremljat F1, drugače pa bodi tiho, ker se smešiš z vsakim postom.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Pa tudi ne vem, zakaj bi naj bil kimi dober? Prišla sta skupaj z grosjeanom v isto moštvo, v isti avto, pa je grosjean hitrejši, edino zaradi lastnik bedarij, je kimi bojši v seštevku, drugače pa na qualy vedno grosjean spredaj. In tudi v valenciji bi bil hitrejši, če ne bi odstopil.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
[quote ]
Če bi ti kdaj kaj prebral bi tudi prebral, da je Kimi rekel, da je imel OGROMNO sreče, da je prišel v dober dirkalnik, šumi pa je prišel v slab. To je izjavil KIMI!!!! Ampak itak ti prebereš in vidiš samo kar želiš.
Pa še da ne boš govoril da si nekaj izmišljujem: http://formula.avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=23567
Pa Kimi ta čas ko ni bil v F1 je vseeno dirkal v reliju, šumi pa je bil doma in ni nikjer profesionalno dirkal! Kimi je bil že deležen vseh večjih sprememb, ki so se zgodile v F1 do takrat ko je odšel, ko je pa šumi prišel je bilo vse novo oz. ogromna razlika od takrat ko je odšel.
Bo treba malo bolj spremljat F1, drugače pa bodi tiho, ker se smešiš z vsakim postom.

[/QUOTE]

Wtf? Kaj pa ti zdaj kvasis? Najprej preber vsa sporocila, pol bos najbrz razumel poanto. Ampak ok, si navijac (sumi nikol kriv, delam mu krivico, ne?) Vse, samo sprejet, da po vrnitvi ni nic od njega, to pa nikakor... booring. Da se ti da...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pa tudi ne vem, zakaj bi naj bil kimi dober? Prišla sta skupaj z grosjeanom v isto moštvo, v isti avto, pa je grosjean hitrejši, edino zaradi lastnik bedarij, je kimi bojši v seštevku, drugače pa na qualy vedno grosjean spredaj. In tudi v valenciji bi bil hitrejši, če ne bi odstopil.

:) Pogledas rezultate in je jasno (konstanten, osvaja tocke, ze 3x stal na stopnickah). Skratka, kot da ne bi bil out 2 leti, za razliko od sumija, ki je bil sicer leto vec na hladnem, samo ima pa ogromno znanje in talent, pa se dirkal je obe leti, ko je bil Kimi zunaj. In ne opravicvat Kimija s tem, da je vozil rally, kot en optimist prej ;-) Po tej perverzni logiki das Loeba v bolid in bo prvo leto prvak LOL.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Najbolji (že ime je nekam ironično
tongue-1.gif

Eh misko. Namest da poskusas na ta nacin raje preber in razumi prejsnje poste in mogoce ti uspe kas spesnit na to temo. Nekaj v tri dni ugibat je mal mim a ne?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Muca, prebral sem tvoje poste. Nabijaš sto in eno solato na temo "Šumaher je drek", ostalih sploh ne komentiraš. Aja, še ena stvar, ki je za latentne mojstre značilna, je, da se tega "ne" zavedajo.
smirk-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

:) Pogledas rezultate in je jasno (konstanten, osvaja tocke, ze 3x stal na stopnickah). Skratka, kot da ne bi bil out 2 leti, za razliko od sumija, ki je bil sicer leto vec na hladnem, samo ima pa ogromno znanje in talent, pa se dirkal je obe leti, ko je bil Kimi zunaj. In ne opravicvat Kimija s tem, da je vozil rally, kot en optimist prej ;-) Po tej perverzni logiki das Loeba v bolid in bo prvo leto prvak LOL.

Je vidt, da nisi prebral članka, ki sem ga prilepil, kjer lepo piše, da od takrat ko je Kimi odšel iz F1 ni spremenilo skorajda nič in da je imel Kimi to srečo, da je dobil konkurenčen dirkalnik, s katerim se lahko bori za najvišja mesta. Šumi odkar je šel ven in prišel nazaj pa se je spremenilo veliko več kot pa v tistem obdobju ko Kimija ni bilo. In to, da Kimi nima talenta in znanja si rekel samo ti! Pa preberi si kaj piše v tistem članku iz linka da ti bo kaj sploh jasno.
Z gnilobo od avta si lahko ne vem kako dober pa ne boš nič dosegel, razen če imaš srečo in odstopijo vsi favoriti in je dirka v dežju in si ti mojster dežja!! Če ne drugega imaš vsaj še vedno filing in si še vedno pripravljen, če kje tekmuješ, za razliko od tega če sediš doma in nimaš kaj početi.
In ja, če bi dal Loeba v KONKURENČEN dirkalnik F1 bi bil po mojem (če ne bi imel težav in se ne bi kdo zabijal v njega in ga spravil ven iz dirke) med TOP 5. Tipo ima izjemen občutek...ni zastonj najboljši voznik relija v vsej svoji zgodovini.

To je moj zadnji odgovor tebi, ker je isto kot da bi govoril zidu.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Muca, prebral sem tvoje poste. Nabijaš sto in eno solato na temo "Šumaher je drek", ostalih sploh ne komentiraš. Aja, še ena stvar, ki je za latentne mojstre značilna, je, da se tega "ne" zavedajo.
smirk-1.gif

Kaj pa naj komentiram? Postov kot sta recimo zadnja 2 tvoja v katerih me kvazi analiziras? Takih verjami da res ne mislim - kaj tocno pa imata s samo temo? Ce bi hotu psiho profil, ga sigurno ne bi iskal tukaj :) Je pa super drgac tole: poleg hejtrja sm zdej sm ze prikrit sumi lover, lol... Car si, svetski, majke mi :)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.711
1.060
113
Citat:

Je vidt, da nisi prebral članka, ki sem ga prilepil, kjer lepo piše, da od takrat ko je Kimi odšel iz F1 ni spremenilo skorajda nič in da je imel Kimi to srečo, da je dobil konkurenčen dirkalnik, s katerim se lahko bori za najvišja mesta. Šumi odkar je šel ven in prišel nazaj pa se je spremenilo veliko več kot pa v tistem obdobju ko Kimija ni bilo. In to, da Kimi nima talenta in znanja si rekel samo ti! Pa preberi si kaj piše v tistem članku iz linka da ti bo kaj sploh jasno.

Kdaj sm reku da Kimi nima talenta in znanja? Si preprican da si dobro prebral? Je pa sumi imel dovolj casa, da bi se navadil na nove razmere, kaj menis? Da v dveh sezonah ob takem znanju/talentu ne prides 'noter' je pa ze manjsa sramota al ne? Da o tem kolk so spreminjal bolid prsv za njega in se je se sovoznik prej navadil na spremembe raje niti ne govorimo.

Citat:
Z gnilobo od avta si lahko ne vem kako dober pa ne boš nič dosegel, razen če imaš srečo in odstopijo vsi favoriti in je dirka v dežju in si ti mojster dežja!! Če ne drugega imaš vsaj še vedno filing in si še vedno pripravljen, če kje tekmuješ, za razliko od tega če sediš doma in nimaš kaj početi.

Vse lepo in prav, cudno je samo da ima sovoznik z isto gnilobo od avta boljse rezultate, kar je pa itak rdeca nit mojih postov. Zdaj me pa res zanima kdo ne bere oz. razume.

Citat:

In ja, če bi dal Loeba v KONKURENČEN dirkalnik F1 bi bil po mojem (če ne bi imel težav in se ne bi kdo zabijal v njega in ga spravil ven iz dirke) med TOP 5. Tipo ima izjemen občutek...ni zastonj najboljši voznik relija v vsej svoji zgodovini.

To je tvoje mnenje. Sam ne poznam podobnega primera. Ce ti ves za kak rally -> F1 primer na opisanem nivoju, a mi ga zaupas? To da ti mislis da bi slo je sicer lepo ampak nepomembno. Konec koncev je tud sumi mislil da bo slo, pa vidimo da bolj ne gre. Pa prej ni vozil rallya, je pa po upokojitvi nekaj testiral z motorji. Ima pa zagotovo tud on izjemen obcutek, tako da reci 'tipo ima izjemen obcutek' se sicer lepo slisi, ampak vec kot ocitno to ni dovolj...

Citat:

To je moj zadnji odgovor tebi, ker je isto kot da bi govoril zidu.

Tvoje mnenje, tvoja odlocitev... ciao in uzivaj se naprej!

Nazadnje urejeno: