[Formula 1] Novice iz sveta III.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Glock ni podcenjen, se je v toyoti zraven trulija kar izkazal. hajdi je pa anti ja.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Jst bi dal možnost Heidfeld-u
Kaj jim bo Heitfeld? Bojo meli na grbi še "ballance" avta.
bonk.gif

Škoda se s Senno ukvarjat če ga je Chandhok pral.

Kaj pol dela schumacher v merkli ko ga je Rosberg pral celo leto vsak session?
confused-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
XXX zmag s sekundo boljšim avtom, vodonošo za teammatea, kradel, zaletaval se je ko je bilo treba, FIA mu je dupe brisala, cukal volan v druge itd., a ti si dejansko ponosen na njega?
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
jaz nisem, verjetno pa sam mirno spi z vsemi miljoni pod malcem.

jaz bi. ti ne?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Citat:
XXX zmag s sekundo boljšim avtom, vodonošo za teammatea, kradel, zaletaval se je ko je bilo treba, FIA mu je dupe brisala, cukal volan v druge itd., a ti si dejansko ponosen na njega?
confused-1.gif
Vazn, da si ti na Brunota ponosen....
hysterical-1.gif

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Citat:
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Jst bi dal možnost Heidfeld-u
Kaj jim bo Heitfeld? Bojo meli na grbi še "ballance" avta.
bonk.gif

Škoda se s Senno ukvarjat če ga je Chandhok pral.

Kaj pol dela schumacher v merkli ko ga je Rosberg pral celo leto vsak session?
confused-1.gif

Preganja dolgčas

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
confused-1.gif
Vazn, da si ti na Brunota ponosen....
hysterical-1.gif

Pokaži kje sem to rekel? Izmišljotina , ni drugega za pisat ko ga mladiæ Niko scat vozi pa je neki treba se zmislit. Ampak saj to smo že navajeni od rdečih/šumafanov...ko zmanjka argumentov je jeba...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
KSZ

Sebastian Vettel
15. februar 2011 ob 11:55
Milano - MMC RTV SLO
Srečen sem pri Red Bullu, a moje sanje so Ferrari. Alonsu bi plačal celoletni dopust, da bi prišel do rdečega bolida.

S Ferrarijem bi želel stopiti na zmagovalne stopničke v Monzi in upam, da bom imel nekega dne ferrarija v garaži.

Zanimive izjave svetovnega prvaka formule ena Sebastiana Vettla za priznani italijanski športni dnevnik La Gazzetta dello Sport. Bodo voditelji "poskočnega konjička" v prihodnosti uslišali Nemčevo željo? Lani je Vettel v dramatičnem boju za naslov svetovnega prvaka ugnal ravno Fernanda Alonsa, ki bi mu bi zdaj v šali plačal celoletni dopust, da bi se dokopal do sedeža v moštvu Ferrari. Vir: La Gazzetta dello Sport.

17758-icon_confused.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Da jebem mater tem idiotom tam doli...

če bo res skenslana, upam da bo vsaj prestavljena na drug termin.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Zakaj že? Zato ker protestirajo, ker hočejo nekaj spremeniti v svoji državi? Ti si en i..... Oni majo vsaj jajca, da grejo na ceste in protestirajo, pri nas se to nikoli ne bo zgodilo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
JA kaj pa je nam hudega no? Folk pri nas samo benti, ampak tak vsak ve, da je še dobro stanje.

In kaj bojo dosegli s tem, ko se bo F1 skenslalo ?

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Boli njih za F1. Njim se gre, da celi svet vidi kaj se dogaja tam doli. Sem skoraj 100% da bo dirka odpadla, sploh po tem, ko naj bi vojska in policija streljala na protestnike in jih ranila oz. ubila.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Cel svet ve, kaj se dogaja na kitajski, indiji in v afriki...pa se ukvarja kdo z njimi?

Vodilni so lepo videli, kako se je zajebal egipt, ko ni takoj spustil vojske in je predsednik odletel, tako da bojo v vseh drugih državah bolj krvavo zatrli proteste. Razen seveda, če ima vojska kake politčne apetite.

Upam vseeno da dirka bo, ampak morajo čimprej urediti sranje, še več vojske na ulice pa zatret to asap.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jaja, ni panike, jutri bodo vse poteral nazaj v jame od koder so prsli, sam da bos ti lahko dirko gledal..
evil.gif