Formula 1 Grand Prix de Monaco 2014

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Zaključek bo zanimiv, ker bodo duple pike. So že vedeli, zakaj so predlagali to
wink-1.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Nisem noben F1 ekspert ker sploh ne gledam redno ampak me zanima kaj eni palamudite da je Lewis jokica in podobno. Ni imel šanse naredit hitrega kroga zaradi ogabnega manevra Rosberga in zato je začel tekmo za njem. V kolikor bi štartal kot prvi bi verjetno tudi tekmo končal prvi. Slaba volja je torej upravičena.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Zanalašč, nezanalašč, nima veze... Lojz je že pred tem "manevrom" imel v svojem zadnjem hitrem krogu precejšnji zaostanek, tako da tudi če bi Nico normalno odpeljal svoj krog, ga Lojz ne bi prehitel. Je pa logično, da če nekoliko preteraš, narediš tisto, kar je bolj varno, in to je bilo, da se je odpeljal iz proge...
Če je sedaj taka panika zaradi tega, se naj Lojz rajši sekira, zakaj ni že v prejšnjih poskusih Q3 prehitel Nica...
Se mi je Lojz kar precej zasral s tem svojim otročjim početjem in zamerami...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
To ne drži. Hamilton je bil v zadnjem kvalifikacijskem kforu za Rosbergom in Rosberg je parkiral že v prvem sektorju. Hamilton je moral zaradi rumenih zastav upočasniti - logično, da je po S1 zaostajal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Citat:
Uporabnik Slycer pravi:
Nisem noben F1 ekspert ker sploh ne gledam redno ampak me zanima kaj eni palamudite da je Lewis jokica in podobno. Ni imel šanse naredit hitrega kroga zaradi ogabnega manevra Rosberga in zato je začel tekmo za njem. V kolikor bi štartal kot prvi bi verjetno tudi tekmo končal prvi. Slaba volja je torej upravičena.

Uradno stališče komisarjev je bilo, da napaka ni bila namerna. Kaj misliš, da če so pred leti upali kaznovati boga F1 (šumaher), da zdaj pa niso upali rosberga? Ne ga srat no, ob najmanjši priliki, bi ga porinili na začelje vrste...

Drugače pa je lojza imel šanso že prej, da postavi hitrejši krog, od rosberga....saj nista v Q3 postavljala zgolj enega hitrega kroga. Če je tak bog i batina, za koga se ima, bi moral s enim očesom opraviti s rosbergom in komot imeti pol sekunda, če ne še več, prednosti. Podobno kot kak alonso, ki je konkretno našolal kimija...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Mi je zanimivo, kako se neki sprasujete ce bo niko se spodobne slediti hamiltonu, glede na to da je rosberg pred njim...

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.083
393
83
Citat:
Uporabnik Thazz pravi:
Če se ne motim, je bil Kimi pred Alonsom, dokler mu ni guma šla...

Samo, da je bil Kimi pred Alonsnom, za to ima zasluge Daniel. Na kameri s Kimijevega avta se lepo vidi, da je Alonso štartal boljše, kot Kimi, samo ga je potem Daniel zaj.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Saj nima veze, govoril sem o qualy lapu, zaradi katerega je lojza bil tako bogi...