PI = sp.Duplek??... moj Frend iz PI se pelje v Ajdovščino na redne servise ... ne vem h komu (je pa baje) uradni za Ford ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¤ Vsi po vrsti ter povsod, vam lažejo in vas zavajajo, da se kar kadi ! ¤
*
Avtohiša Lavrenčič. ni najcenejši, je pa dober, zanesljiv.... moj Frend iz PI se pelje v Ajdovščino na redne servise ... ne vem h komu (je pa baje) uradni za Ford ...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
¤ Vsi po vrsti ter povsod, vam lažejo in vas zavajajo, da se kar kadi ! ¤
*
Samo ne v SPC KREVS Črmošnjice pri Stopičah -katastrofa(nestrokovni,dragi...)Zdravo Ekipa, da ne odpiram nove teme;
Kam vozite sedaj svoje Ford-e na servis?
Iščem zanesljiv in ugoden servis za 3 leta star Mondeo. Renaulta sem vozil k neuradnem mehaniku (bivši zaposlen na Renaultu), kjer sem dobil račun za opravljeno storitev. Veliko znanja o znamki, brez divjih cen..... Poznate kakšnega takega?
Hvala za pomoč
A nimas nobenih vez tam ki bi ti kaj povedale?
Nimam, ker smo vozni park zamenjali in smo vzeli operativca na ALD, tiste, ki sem paznal na Summitu pa ocitno ni vec tam.
Ampak, če nekoga poznaš, potem imaš verjetno njegovo mobilno številko, če ne pa vsaj linkedin kontakt in tako še najlažje ugotoviš kam je šel ta dobri človek.
?
Kako pa to, da ste tako odlična vozila z najboljšim serviserjem zamenjali?
Srčno upam, da niste šli nazaj na sranje od VW.