To tudi mene zanima kdo je sposoben v ta motor dobro popraviti oz. ga spraviti nazaj v pravilno delujoče stanje.Dober popoldanc za Ford - Stajerska - MB?
Kolegu neki s.p. ne spravi Transita 2.2 letnik 2015 v " delujoce" stanje.
Hvala vnaprej
Za to mašino dvomim da obstaja dober popoldanc. A so šobe šle? Zelo kritična mašina! Kolega je na koncu kupil v UK generalno obnovljeno komplet mašino za neke 2 jurja €.Dober popoldanc za Ford - Stajerska - MB?
Kolegu neki s.p. ne spravi Transita 2.2 letnik 2015 v " delujoce" stanje.
Hvala vnaprej
Mi peljemo tudi na uradni servis, če so sposobni motor urediti kot mora biti. Kar pa vemo, da vsi niso, zato pa iščem tistega, ki bi to znal in zmogel.Za to mašino dvomim da obstaja dober popoldanc. A so šobe šle? Zelo kritična mašina! Kolega je na koncu kupil v UK generalno obnovljeno komplet mašino za neke 2 jurja €.
prosim te za kontaktPSC Stepan Črnomelj - žal ni Štajerska - rešenih že več teh mašin v avtodomih.
Če rabiš kontakt, ti ga dam na zasebno.
Pozdravljen,Nepooblaščen,.
Na uradni www strani pod: Nepooblaščeni serviserji.
HvalaPriporočam avto Edo iz podplata je originalni servis , ki je skoraj pol cenejši, kot kakšen "precenjen" sumit iz LJ . Vedno servisiral pri njih pa zmeraj so imeli fer odnos. Vem, da ni ravno okolica LJ ampak sem mnenja, da se za dober servis splača tudi kam dlje zapeljat.