sem izklopil a ne pomagakako je zaklenil?sam od sebe?
probaj ga odklopit iz akuja za nekaj časa
En ključ - daljinec je obrabljen, tako da že sedaj vozim z rezervnim ključem, ki pa samo zaklene vrata- odklene jih ne. Potem lahko odklenem samo z daljincem in ročno prva vrata levo, sedaj pa se ne dajo odklenit, ker jih je zaklenil.Chat gpt pravi:
Če se ključavnica prve leve sprednje vratne kljuke ne odklene, vendar se zaklene, obstaja nekaj možnih načinov, kako lahko odklenete vrata:
- Poskusite z drugim ključem: Če imate na voljo drug ključ, poskusite odkleniti vrata s tem ključem. Lahko se zgodi, da je ključavnica na prvem ključu zagozdila ali da je ključ obrabljen in ne deluje pravilno.
- Poskusite odkleniti vrata ročno: Če ima Mondeo ročno ključavnico na sprednjih vratih, poskusite odkleniti vrata z uporabo ročnega mehanizma. Običajno lahko to storite tako, da dvignete ročico ključavnice navzgor ali potisnete gumb na vrhu ključavnice navzdol.
- Uporabite daljinski ključ: Če ima Mondeo sistem daljinskega odklepanja vrat, poskusite odkleniti vrata s pomočjo daljinskega ključa. Preverite, ali je baterija v daljinskem ključu dovolj močna in ali ste dovolj blizu vozila za prenos signala.
- Preverite zunanjo kljuko: Včasih se ključavnica lahko zagozdi zaradi zunanjih elementov, kot so led, umazanija ali drugi ostanki. Preverite, ali je zunanja kljuka na sprednji levi vratni kljuki prosta od vseh ovir, in poskusite znova odkleniti vrata.
- Pokličite strokovnjaka za ključavnice: Če nobena od zgoraj navedenih metod ne deluje, je najbolje poklicati strokovnjaka za ključavnice, ki ima orodja in znanje za odklepanje vrat brez poškodb vozila.
sem izklopil a ne pomaga
. Bivša je morala poklicati mamo, da ji je nakazala denar, da sem AMZS-jevcu plačal odklep avta.
Sem imel enakega 2002 letnik do leta 2016...isto se vrata niso zaklepala, pa pač nisem več zaklepalEn ključ - daljinec je obrabljen, tako da že sedaj vozim z rezervnim ključem, ki pa samo zaklene vrata- odklene jih ne. Potem lahko odklenem samo z daljincem in ročno prva vrata levo, sedaj pa se ne dajo odklenit, ker jih je zaklenil.
Pa ti je kdo kaj prinesel v avto ker ga nisi zaklepal?Sem imel enakega 2002 letnik do leta 2016...isto se vrata niso zaklepala, pa pač nisem več zaklepal
Zal ne, pa sem mislil, da boPa ti je kdo kaj prinesel v avto ker ga nisi zaklepal?