Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Da si sposodim temo, zadnjič se nam je spraznil akumulator, sedaj pa radio ne dela. Kodo imam, samo se radio sploh več ne prižge. Gre se za ford galaxy 2001l. Je avtoradio zanič, ali je kakšen poseben način vpisa kode?
Citat: Uporabnik Mato pravi:
Da si sposodim temo, zadnjič se nam je spraznil akumulator, sedaj pa radio ne dela. Kodo imam, samo se radio sploh več ne prižge. Gre se za ford galaxy 2001l. Je avtoradio zanič, ali je kakšen poseben način vpisa kode?
Žal nekateri imajo wait til i show torej daj kontakt in počakaj za vpis drugače pa preglej po internetu za kombinacijo tipk da sprožiš vnos kode. Potem s tipkami pač to vneseš ponavadi kar s spodnjimi od postaj odvisno od modela. Pri fordu so še neke druge hakle drugače če greš na servis daš jim za pir ti ga aktivirajo B.P.
Citat: Uporabnik Mato pravi:
huh, ne vem če bo tko enostavno... zadnjič mi je "sorodnik" razlagu da so menjal (nevem ker avto) baterry "by avtovleka" in so moral plačat iz "svojega" žepa kodo katera je koštala 40€
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.