Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Sem za Forda, ker v Oplu je sedenje obupno, sploh zadaj.
Pa res rabiš dizla? Si sigurn? Če češ šparat in nisi divjak, potem vzemi Fabijo al pa golfa SDI. Sedenje je podobno Oplu, obupno.
To je moje mnenje.
A ni SDI tudi dizel?Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Sem za Forda, ker v Oplu je sedenje obupno, sploh zadaj.
Pa res rabiš dizla? Si sigurn? Če češ šparat in nisi divjak, potem vzemi Fabijo al pa golfa SDI. Sedenje je podobno Oplu, obupno.
To je moje mnenje.
Zakaj sprašuješ, če imaš res namen to kupiti? Pojdi in vzami testno vozilo in jih vse preizkusi! Jaz sem jih tudi.Citat:
Uporabnik brgo pravi:
1.6 tdci, 95 ali 115 konjski v novem focusu in cmaxu. je to za kupit ali ne?
enako vprašanje za 1.7cdti v oplu. včasih tile isuzuji niso bili na najboljšem glasu. je zdaj to ok za kupit?
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Sprašujem, ker nimam pojma kakšni so ti motorji in ali je velika verjetnost, da bojo spustili dušo pred recimo 250kkm.
Da. Kolk sem (že večx)bral na Alterju... 1.6tdci ni ravno nekaj pojem zanesljivostiCitat:
Uporabnik koliko pravi:
Pa misliš, da tu na Alterju to vemo?
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Pa misliš, da tu na Alterju to vemo? Oba motorja sta relativno nova tako, da je malo takih z 250.000 + km. Kupi kaj ti je všeč, redno servisiraj in vozi dokler gre. Drugače pa ostani na tem kar imaš, ker temu verjetno najbolj zaupaš. Ne vem zakaj taka panika ob nakupu NOVEGA avta.
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Pa misliš, da tu na Alterju to vemo? Oba motorja sta relativno nova tako, da je malo takih z 250.000 + km. Kupi kaj ti je všeč, redno servisiraj in vozi dokler gre. Drugače pa ostani na tem kar imaš, ker temu verjetno najbolj zaupaš. Ne vem zakaj taka panika ob nakupu NOVEGA avta.