Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
igrca mojga otroštva, sam zdej ni cajta zanjo, sm jo zloudou, sam je nimam cajt špilat, drugač sm pa podiral vse rekorde, najbolj mi je bilo igrat s slovenskimi klubi.
Spet mam problem...
Inštaliral sem patch 9.2.0 in igrica ne dela več. Hoče aktivacijsko kodo, katere pa nimam, ker sem kupil igro na fartis.si. Mogoče ve kaj morem naredit
Ma saj mene po 2h mescih igranja [v spilu] tudi posteno ze mineva.. cakanje, da zmelje vse rezultate para zivce.. pa se ene par stvari me mot.. Back to FM07...
Preden gre v tekmo mi zadnje 3 tekme ful šteka, zdaj že 3 dni v bistvu poizkušam odigrati eno tekmo in sploh ne gre več mimo, sem pa na začetku 3. sezone, sem mislo če je še kdo imel tak problem če je z novim patchem stvar rešil. Baje popravi nekaj bugov, recimo uporabna je funkcija "on holiday", zdaj če jo klikneš se ne zgodi nič.
Predvsem sem upal da mi kdo nudi "inštrukcije" kako ga naložit ker navodila so čisto adijo.
To sem ze bral ja, da po 2h sezonah spil postane neuporaben.. Zato se niti nisem kaj dlje spuscal v njega, ker bi odlomu racunalnik, ce bi se mi po 2h sezonah FM zjebal
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.