Football Manager 2008

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Bols da ne veš....
grin1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Sem patchal pa ne morem igrati, hoče CD.... pomoč prosim, kar po PM ker si mislim da je kaj kar se ne sme znajti na forumu
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
hm čudno, si ziher da maš final verzijo patcha? ker meni ko sem dal gor beta tudi ni šlo .. z final pa gre brez problema

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
iz sortitoutsi. net sem si potegnil, mislim da je prava. Bom poskusil uradni dolpoteg iz sigames

Neki progy sem našel, fmloader.exe, ampak ne mislim prek njega hodit v FM.

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
in s katerimi klubi kaj igrate?Vedno vzamete klube s katerimi se borite za prvaka,ali vam je kot meni večji feeling igrati s klubom s katerimise boriš za obstanek,oz. za napredovanje v višjo ligo.Zanima me še kajo je s finalnim patchom.Je treba začeti igro znova ali lahko nadaljuješ s staro oz. s shranjeno?

Tudi meni napiše da nimam vstavljenega cd-ja.(po nadgraditvi z 8.0.1patchom)..če ve kdo,kako odpraviti težavo...PM

hvala

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ma kakor je. Naceloma vedno zacnem z Liverpoolom, dokler vsega ne osvojim, pa grem potem nanovo.. Zdele igram z newcastlom, leto 2008, osvojil sem uefa cup.. pa 1. sem. Brez cheatov.

Na qurac mi pa gre, ker noben malo boljsi igrac noce zate podpisat, ce si en bedn newcastle
grin1.gif

Samo pac, to je car manjsih klubov, da se bolj potrudis najti dobre igrace..

Igram pa se vedno 2007.. V 2008 mi gre na k... en kup enga potrjevanja preden zacnes s tekmo..

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Pri FM 08 sem si v 3 sezonah priboril vse naslove vsaj 2x. CL 3x... Real Madrid
stupid-1.gif

Nekaj dni nazaj sem pa začel preigravati FM 07. Pri Man Utd sem bil vse do sezone 2015. Zdelo se mi je dobro če bi si našel nekakšen nov iziv zato sem dal odpoved pri Man Utd. Moje sposobnosti so videli v Sheff Unitedu. Borim se za playoff za Premier League. Trenutno sem na 7 mestu. Moram še reči da sem klub prevzel kar sredi sezone. Moje sposobnosti so videli še pri Romi vendar sem jih zavrnil.

lp, alcyx

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Občasno probam z kakim boljšim klubom, sicer pa se trenutno mučim z Birmingham Cityem. Angleška liga je dosti precenjena, vsaka ekipa v Premier League ima kakega wonderkida ali celo več teh, jaz sem 12. na lestvici pa imam 3 čudežne otroke fuzbala
smile-1.gif

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Heeeloou...

Mam en velik problem. Gre se za FM 08. Okol gledam kak vsi kupujejo neke brezvezne igralce za mastne pare. V ekipi imam ene par "starčkov" 29+ in bi se jih rad znebil ampak nikakor nočejo iti. Zanima me vaš način prodaje igralcev...

Hvaalaa...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Heeeloou...

Mam en velik problem. Gre se za FM 08. Okol gledam kak vsi kupujejo neke brezvezne igralce za mastne pare. V ekipi imam ene par "starčkov" 29+ in bi se jih rad znebil ampak nikakor nočejo iti. Zanima me vaš način prodaje igralcev...

Hvaalaa...

Nimas kaj, dat jih fajn po ceno, pa mogoce nasede kdo. Jaz sem sel FM07 z newcastom, sem ze takoj hotel prodat Martinsa pa Owna, da bi s tem kesom potem nabavil kaksne mlade upe, pa jih noben ni maral. Sedaj sem v 2010, pa sta Smith in Owen oba najstrelca lige, stara sta 29, pa jih za 10 mio noben ne mara, kupujejo se pa razni kuyti za 25mio.. go figure..

Da ne omenim, da se 31 letnega Viduke nisem mogel znebit. Sem moral pocakat, da se mu je iztekla pogodba. Ali pa 28 letni Geremi.. ga ni nobeden maral.. Sumim to: igram 4 lige naenkrat - angleska, nemska, spanska, italijanska. Od vseh teh lig imam nalozene se dodatne igralce + dodatne igralce iz slovenije, irske, skotske. In zgleda je toliko velik database igralcev, da teh "oldijev" nobeden ne mara vec..