Football Manager 2008

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Prej nekaj dnevi je izšlo novo nadaljevanje uspešne managerske igra pod imenom Football Manager. Predvsem me moti da Angleška liga ni toliko dodelana na grafičnem vidiku kot npr. španska... Ali morda veste kdaj pridejo prvi patchi ven?

Torej na začetku sem igral z Man Utd
evil.gif
. Z igralci sem zadovoljen toda zanimam kero taktično postavitev bi izbrali vi?

lp

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Odvisno od kluba
smile-1.gif

en tak Dreamteam na hitr..

Torres Owen

Ronaldinho

Essien Gerrard Kaka

Marcelo Terry Carragher Richards

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj vidis kam kdo pase
smile-1.gif

Marcelo Metzelder Cannavaro Ramos
Robben Diarra Sneijder
Higuain
Robinho Van Nistelrooy

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Igram z PSG, pa naj gre nekam, v 3 krogih 4 razveljavljeni goli, vsi od Paulete..... bi čisto dominiral na začetku že ker sem od 6 tekem eno izgubil ostale pa vseeno vse zmagal. Glede grbov in igralcev slik, 3 dni nisem pogledal ampak takrat se je našlo že kar nekaj stvari, zdaj jih je verjetno še več

Zanimiva je slovenska liga, nekaj za to ligo zelo dobrih igralcev, slovencev, je po nižjeligaških avstrijskih klubih, pa so večina z nezaščitenimi pogodbami, jaz sem jih za probo dobil v 2. ligo k Muri brez težav (šnofl, omladič, pevec, žilavec, pa še prostega božiča in najdenova.... če se spravim to igrat sem z to ekipo državni prvak brez zapravljenega €)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Kak si dobo prepoved vodenja ekipe? si se vedno pyzdo na sodnike glede razveljavljenega gola, penalov pa take?

Sicer pa je že 3. leto zapored tak da dokler ni patcha je špil bolj ali manj zanič za igrati. Ko bo prvi patch pa bo veselje. Sicer pa se mi zdi da je letošnji manager precej napredoval

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Zakaj s patchom databasa nebi mogel igrati dalje? Jaz sem lahko normalno. So pač določene spremembe šele če greš novo igro igrat.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ti glavni popravki, da se da igro normalno igrati so ponavadi delali tudi na prej začeti igri. večina pa pač ko so se igre na novo začele.

Danes je že zunaj prvi nekakšen beta patch, odpravlja nekaj največjih bugov (baje), tapravi pa pride ven (baje) drug teden