Ta tempered glass je steklo, ker sem ga odstranil in prelomil na pol in se je razpočilo na miljon kosov, ki so bili seveda še skupaj. Odstranil sem ga zato, ker so bedaki, ki so na laser al kakorkoli to režejo odrezali zrcalno, kakor je telefon, samo sem vseeno dal gor, je pa problem, ker mi je steklo prekrivalo senzor svetlobe in v nekem trenutku se je zaslon izklopil, ker je mislil, da ga imam ob ušesu. Ker sem pač pomislil na ta senzor, sem ga takoj odstranil in zaslon se je prižgal. No, takrat sem ga zvil (malo od jeze, malo za test) in je razpokalo. In ne, nisem ga narobe zalepil, ker se zalepi samo na eno stran, če pa obrneš, samo drsi po površini, saj ima drugačen sloj, da prsti gladko drsijo po steklu.
Naslednjič sem naročil od drugega selerja. Ne boste verjeli, ampak paket in s tem steklo noter je prišlo prelomljeno na pol in celo razpočeno. Ne vem, kaj so vrgli gor na paket. Steklo je bilo sicer v dodatni škatli, taki, kot pridejo recimo šestila. No, to steklo je bilo prav odrezano, vendar malenkost drugače (pač, druga firma jih je rezala)
No, danes sem pri istem selerju naročil tretjič. Upam, da bom končno dobil cel paket.
Je pa to zadevo zelo enostavno prilepit, bolj enostavno, kot folijo, ker pride brez mehurčkov.
Še to, ko sem odstranil prvo napačno odrezano steklo, ni pustilo na ekranu čisto nič.
Pri nas pridejo taka stekla 20€ + poštnina.