Foknjeni penzionisti!

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Oni vsaj penzijo porabjo v trgovinah, pa s tem spodbujajo gospodarstvo, vi ostali pa celo leto varčujete, pa potem greste na počitnice v Avstrijo na smučanje, tam pustite 1500 evrov, polet pa greste izven Slovenije in tam pušnite min.1500 evrov, k Slovenija nima nič od tega. Penzionarje tud jaz ne maram, novi avti, luksuz, uboga raja pa dela za 550 evrov NETO, ampak po eni strani, kot že omenil penzionarji dajo gnar nazaj v gospodarstvo in tk je pravilno.

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Amen. Sedaj pa še povej, kam nakažem te 3 jurje!
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.798
2
38
50
LJ
Pomoje je današnji pogrom na trgovine bolj posledica tistih skimming naprav, ki so jih zlikovci montirali na bankomate in so nam prejšnji četrtek množično (preventivno?) blokirali kartice, nove kartice smo pa dobili danes. Tudi jaz sem med njimi, pa niti približno nisem upokojenec.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.396
1.263
113
Bo nekaj na tem, ker danes v Šparu ni bilo nič nadpovprečno penzičev ko sem bil tam. Gužva pa, ko da bo 10 dni zaprto. Jebiga, smola, se potrudim, da ne bi šel čez vikend v štacuno, pa taka gužva ...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Nič od tega ni..pač se je začela prednovoletna nakupovalna mrzlica..Miklavž se bliža in je treba kaj kupit. Saj je vsak december noro po teh centrih.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
laž...

Todoriæ je bogat in zato kupuje v Merkatorju.

sorry "kupuje Merkator"!
čeprav niti una prva ni daleč od resnice
smile-1.gif

Kupuje Merkator ali Mercator?
hysterical-1.gif

piši kako æitaš
cheer.gif

@32: NLB je državna in nekaj mal belgijska. Kdo plačuje njene izgube?
Btw zelo lepo je da razmišljaš patriotsko in ne naci-populistično(goljufivo-tatinsko)
kot recimo moj 50% "zemo" Plemeniti in to spoštujem in podpiram.
Todoriæ je bila zaj...cija. Kuri mene bolac kaj on ima in nima.
A slišal si da kupuje Merk(c)ator?
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.229
11.254
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mercator danes nima akcije za penziče.

nima akcije, ampak so včerja odprli v mbju drugi največji mercator v SLO, raja je srečna, sem se samo mimo peljal. me pa res zanima od kod še toliko kupne moči za vzdrževanje teh centrov vsaj v MBju. LJ še razumem.... to je neka copperfield fora, ker mi res več ni jasno.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
od kod še toliko kupne moči za vzdrževanje teh centrov vsaj v MBju.
Poglej cene izdelkov, posebej vsakdanjih.
grims-1.gif

Kila neobdavčene solate DVAKRAT toliko kot kila zelo obdavčenega bencina iz Arabije.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.229
11.254
113
to ja, ampak zanima me, od kod MB folku denar, sej pa je vse šlo ali pa gre v [censored].

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
tisti, ki imajo male penzije se drenjajo pri vsakih popustih... tisti pa, ki imajo več penzije kakor delavec plače, pa itaq vsaki dan hod po Štarcunah. Kaj pa če delat.
Nestrpnost do vseh penzionerjev ni poštena. Eni so si penzijon pošteno pridelal in ne moremo v isti koš metat z tistimi, ki imajo pri 70ih več penziona kot delovne dobe. Pa še penzije za nekaj minimalnih slovenskih plač.
Sem hotel napisati, da ne bodite eni nestrpni do njih, ker boste sami enkrat u penzionu..... pa sm se spomnu, da bodo enkrat naši nasledniki besedo "penzionist" obravnavali kot komuniste. "nekoč so obstajali tudi penzionisti......"
smile-1.gif

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Jaz sem zadnjic kmalu znorel v cakalnici pri zdravniku...

Polna cakalnica penzionistov, vsi so se hvalili, kako so ze 20+ let v penziji (predcasni seveda), pa kako zdaj otrokom pomagajo gradit hiso, itd.
Da ne govorim o temu, kako so se pritozevali nad tistimi, ki so zasedli njihovo delovno mesto. Od tega da ne znajo delat, pa da ce bi bili oni se v firmi bi bilo povsem drugace...

90% od teh je bilo videt povsem zdravih, k zdravniku so prisli le po recept za zdravila. Jaz pa sem z vrocino, glavobolom in slabostjo moral se njihovo nakladanje poslusat. Ce ne bi bil tako slab, bi jim povedal ene par krepkih...

Fenomen je pa banka... Cel dan majo penzionisti cas, pa se ravno ob 17h nalimajo na okence s kupom poloznic...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
dreja, in zakaj bi ti že znoru??
zato, ker si imel vročino??
a ni lepo, če otrokom pomagajo??
a ni dosti firm v zadnjih letih propadlo?
če rabijo zdravila, potem že niso æisto zdravi.
kup položnic morajo tud oni plačevat.
jaz bi pa rad vidu, da hodjo ob 17 plačvat.

noo, verjamem da ti je bilo težko pošlušat, kot bi bilo njim težko poslušat kakšne računalniške debate

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
dreja, in zakaj bi ti že znoru??
zato, ker si imel vročino??
a ni lepo, če otrokom pomagajo??
a ni dosti firm v zadnjih letih propadlo?
če rabijo zdravila, potem že niso æisto zdravi.
kup položnic morajo tud oni plačevat.
jaz bi pa rad vidu, da hodjo ob 17 plačvat.

noo, verjamem da ti je bilo težko pošlušat, kot bi bilo njim težko poslušat kakšne računalniške debate

Ko ima clovek visoko vrocino, glavobol, itd. je zadnja stvar, kar si jo zeli ta, da se nekdo ob njem obnasa kot v pivnici ali na trznici. Glavni problem je v tem, da so oni zamenjali cakalnico pri zdravniku za trznico oz. upokojenski klub.

Tudi ce so se med sabo pogovarjali, bi pricakoval, da bodo toliko uvidevni (oz. strpni), da bi pomislili, da njihove zmage in podvigi ne zanimajo ravno vsakogar...

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
Vsem penzotom, ki niso prislužili polne delovne dobe, bi penzijo sorazmerno znižal ali/in jih poslal nazaj delati.

Nazadnje urejeno:

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
[

[/QUOTE]
jaz teb čist verjamem.... ampak so se pogovarjal med sabo. Nobeden teb ne razlaga in vsiljuje svojih podvigov. Si bil pa pač zravn iz drugih razlogov.
Sej tud jaz dodatno zbolim, ko moram čakat zdravnika v čakalnici.
Potem bi morali biti nestrpni tud do dijakov, ki imajo prav takrat odmor, ko imamo zaposleni malco. Pa vsi v trgovino. Pa men se mudi... oni bi pa burek, pa senvič, pa tako salamo.. pa jogurt... tako pač je.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik PRINCESKA pravi:
K.urba a ko 1. dobite penzijo morate takoj ves dnar porabit???
So prejle na Viču skoraj okupirali interšpar!
Fuknjeni dobesedno!
Pa še po cesti se vlečejo kot da bi bilo pol metra snega!
bonk.gif
To še ni nič ... sva z mojo šla zadnji dan v mesecu na banko ... in tam sva čakala skoraj dve uri, da sva prišela na vrsto, da sem res že v sebi popizdaval ... Da pa ja še ni tako hudo to ... pa je prišla ena upogjenka pa mi je začela, da se ji zelo mudi, če jo lahko pred njo spustiva ... hehe .. veš da .. moja nič ni upala rečti, pa sem ji rekel, jah, glejte, jaz mam pa avto na takšnem mestu parkiranega, da mi ga lahko pajek odpelje ali pa mi lisice dajo gor .... pa ja .. in potem je šla v drugo vrsto čakat in se prerivat ... Ne moreš da verjameš, če ne vidiš ...

Ne bom rekel, da imajo penzijonisti zelo veliko časa ... Treba je še upoštevati, da jih pri teh letih že kosti bolijo iin komaj čakajo, da se vsedejo itd ... ampak malo več časa pa še zagotovo imajo od nas ...

Najhuje na banki je bilo to, da je vsak prišel na vrsto po kakšnih 10. minutah ... in ko sem še enega imel pred sabo, pa je ena uslužbenka si nekaj naredila, pa so vso levo vrsto preselili na našo in desno ... potem pa so še one vse naprej spuščali ... sem mojo pustil tam in sem šel rajši v gostilno na eno pivo.

Ko je zadnji in prvi v mesecu, se naveliko izogibam bank in pošt ... prvega pa trgovine ...