Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Hvala za pomoč. Vendar problem je, da nimam flash kabla. Torej, če mi ga lahko kdo ali posodi, ali najde kaka navodila, kako ga izdelati ali pa da mi to uredi proti kakemu plačilu.
Nobenega flash kabla ne rabiš. Navaden usb podatkovni kabel, ki ga dobiš zraven telefona. Zdaj pa ne vem če ima ta telefon že "usb to micro usb" kabel.
Flashal bi ga zaradi popravkov pri imenih operaterjev, predvsem v tujini. Predvsem pa tudi zaradi delovanja bluetootha, bral se, da je Bluetooth s zadnjimi verzijami popravljen. Včasih mi nareč prekinja.
Preko PC Suite skoraj zagotovo ne bi šlo, to je namreč DCT4 telefon. Mislim, da tudi nemogoče preko USB, to je še stari način preko LPT1 oz. COM porta. Se mi zdi, da je LPT1 za DCT3 telefone, COM pa za DCT4.
Mislim, da se ga da preko bb5 tudi. torej bi ga lahko preko Jaf ali Phoenix... Samo rabiš neko povezavo s kompom torej usb v komp.
Preveri...da ne bom na pamet govoril
ko boš končal igrico s flešanjem preko takih in drugačnih free orodij oglasi se pa ti to porihtam za kavo v dubočici na zaloški. ;-)
kaj imaš zdaj notri?
preveri: *#0000#
in sporoči.
7.00 je zadnji sw in ni novejšega.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.