No ja, jaz sem mel profi card od rumenih, še preden si ti vedel, kaj je fotkič. In seveda, naš pakulček je bil otro pameten, da oprema ni pomembna (ja, zato imajo pforiji ob nogometnem igrišču - mimogrede,si že kdaj fotkal na kakšni fuzbal tekmi - vsi kompakte. In potem kasneje si pakulček lepo nabavi rumeni sistem in s tem prizna, da sem imel prav. Saj ne rečem, včasih se motim, kdo se pa ne, ampak ko imam prav, imam prav. Nič nisva skupaj švicala. Moja znanka se je kar precej ukvarjala s temi grivoji al kaj so že, samo ne pri vas in sem zadevo preučil in ne vidim nekih prednosti pred klasiko, torej ročke, drogovi, koluti, naprave. Ajde, načeloma je ceneje kupit 2 ali 3 une bunke (ki pa tudi niso poceni), mahanje s tisto kroglo pa je lepa podlaga za kak izpah rame ali pa komolca...
O crossfitu ne bom pameten, ker pojma nimam kaj naj bi to sploh bilo. Neke vaje z utežmi so velik del tega? Vsaj kar sem jaz videl, folk dela z utežmi neke vaje oziroma se nekaj dviguje na bradljah...Potem smo spet pri variaciji fitnesa? Če naredim določeno število počepov z utežmi je to že crossfit pa grem potem ša malo drugo vajo delat..