Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Glede na to, da vas je že veliko obiskalo to deželo vas naprošam za par nasvetov predvsem me zanimajo ugodna prenočišča.
Da ste bili seveda zadovoljni z njimi.
jst sm bil mesec nazaj tukaj. zelo zadovoljen. cena 70 na noč. kok je zdej ne vem. prijazni, velik nov apartma, bazen, v središču toskane, blizu glavnega mesta toskane Siene...
Dobre izkušnje imam jaz z booking.com spletno stranjo. Rezerviral že x-krat, med njimi tudi Toskana, Rieti, Rim... Moje izkušnje so, da drži, kar je napisano.
Imej zraven laptop in rezerviraj sproti za en dan naprej, odvisno kam te pot zanese. Tako sva midva z mojo naredila in plačeval za dve nočitvi, ponavadi je bil še zraven zajtrk, med 50 in 70 EURi.
bil sem v Toscani leta 2009 - nepozabno! Glede prenočišč se s punco nisva prav nič sekirala, ko sva rata zaspana sva se ustavila v kakem kmečkem turizmu in prespala - cene septembra so bile 60€ na noč....se pa splača malce potovati tako na blef in brez zemljevida, vidiš čudovite kraje, ki jih bi drugače preprosto spustil!
Pogledati se pa splača trikotni od Firenc do Pise do Sienne
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.