Citat:
Uporabnik dTi pravi:
Kaj pa, če sem jaz informatik?
Potem je pa zalostno. Ce bi bil jaz tvoj sef, bi te postavil na cesto, ker ce si tako smotan, da nisi sposoben urediti, da bi Firefox predvajal filme normalno (namig: samo instalirati ga moras in to je vse), potem res ne mores biti informatik niti v kiosku za burek
Resno, jaz nisem pocel nic posebnega, pa mi od verzije 3.0 ali 3.5 dalje (torej odkar poslusam/berem nesmiselne komentarje o tem, kako je FF nekaj kriv, da filmi in nevemkaj deluje pocasi) deluje vse brez problema. Delalo je tudi prej, a prej ni bilo teh bebavih komentarjev. Od pluginov uporabljam dodatno instalirana Adblock Plus (ta bi lahko povzrocal probleme, a jih ocitno ne) in Flagfox (ker sem radoveden in len - carobna kombinacija
Uptime Firefoxa (brez da bi ga do konca ugasnil), je redno po vsaj 14 dni, kolikor znasa tudi uptime operacijskega sistema, za resete masine skrbijo samo Windowsi (Windows Update) in drugi nepredvideni dogodki (menjave HW, eksperimentiranje, izpad napajanja), vmes pa ves cas dela cisto normalno. Cisto normalen uptime je blizu enega meseca, potem pa ponavadi res pride kaksen update, ki zahteva reset skatle.
FF res nio tako slab, kot ga nekateri nesposobnezi zelijo/zelite predstaviti - to je enako, kot ce bi trdil da so atomske bombe zanic samo zato, ker ne znas aktivirati detonatorja za aktivacijo.