Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
zadnje čase imam težave z zmrzovanjem Firefoxa, če je na spletni strani filmček (recimo iz you tubea), ki bi si ga pogledal. Ko kliknem na play, zadeva zmrzne.
Bolj skop s podatki bi tezko bil. Tudi jaz imam novi FF, a 32-bitno verzijo, in prvi video na Youtube, ki sem ga zacel predvajati, deluje normalno. Pri tebi je narobe lahko vse od flash plugina, brskalnika, hardvera, OSa, virusov do povezave in se naprej.
Zaradi velikega kupa razlogov jaz nimam flash plugina v Firefox-u, ampak v IE.
Browsam v FF (brez reklam!), ko pa hočem kaki filmček pogledat, pa poženem IE.
Omenjeni razlog:
- tone reklam
- razne nekompatibilnosti med Flash in FF
- nestabilnosti
- manj kode, manj lukenj
Ne, ampak zato, da dobiš tisto, kar že imaš, pa še browserjev ne rabiš preklapljat. Lahko pa si še naložiš FlashBlock, tako da moraš najprej kliknit na flash video/reklamo/whatever, da se naloži.
Glej, šala. Firefox uporabljam za delo, zato me zadeva moti, ker moram nonstop ubijat proces in preklapljat na IE.
Očitno bo treba še počakati na rešitev ...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.