Firefox=crap

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Iz v2 na v3 so pohitrili predvsem hitrost renderiranja strani in izvajan je javascript kode.

Preklaplanje med tabi in hitrost ospiranja je pa odvisna predvsem od grafične kartice in hitrosti diska.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
safari je zakon!!!

Podpis!

Safari je zakon na Macu, iPhoneu in tudi PCju. Imam ga povsod in ne povoham Firefoxa oz IE več. Za backup pa imam raje Opero, ki je neprimerno boljša od IE ali Firefoxa.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Safarija ne poznam, za FF pa vem, da omogoča izvoz gesel, zaznamkov in zgodovine na drug računalnik. Poudarek na geslih. Če brskalnik tega ne omogoča, to zame ni brskalnik. Pa če se Billy, Alen in pol alterja zraven, na glavo postavi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Ne, vsi veselo gonijo Windows, poleg jih pa zmerjajo, da so največje sranje na svetu. Tu nekje ni logike!
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Če nekdo nima konkurence, je pač najboljši in najslabši.

Aha, torej če drugi pravijo, da je slab, se motijo, če ti praviš, da je slab, pa imaš prav ?

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Ne, vsi veselo gonijo Windows, poleg jih pa zmerjajo, da so največje sranje na svetu. Tu nekje ni logike!
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Če nekdo nima konkurence, je pač najboljši in najslabši.

Aha, torej če drugi pravijo, da je slab, se motijo, če ti praviš, da je slab, pa imaš prav ?

Končujem debato!
Ko se začnemo loviti za besede na tak način, je vsaka razumna pripomba odveč!

Pozdravljen!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Sorry, me je malo zaneslo.

Si pa sam rekel, da ima napake.
In kaj pričakuješ od nekoga, ki naleti na napako ? "Joj, še ena napakica, how sweet!" ?
Ali pa "Šajse, glih zdaj ko se mi mudi !!%$&%$#" ?

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stein pravi:

In kaj pričakuješ od nekoga, ki naleti na napako ? "Joj, še ena napakica, how sweet!" ?

Praktično ni ničesar brez napak. Samo ob napaki resda mogoče rečem "Scheisse!" ne bom pa zaradi tega celoten proizvod označeval za "crap". No, vsaj navadno ne, izjeme seveda so!

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Praktično ni ničesar brez napak. Samo ob napaki resda mogoče rečem "Scheisse!" ne bom pa zaradi tega celoten proizvod označeval za "crap". No, vsaj navadno ne, izjeme seveda so!
Lets see =) I take it back.
Ko sem reinstaleral OS pa deluje spet normalno (ali pa je mogoče zaradi dodatnig 2gb rama?) juhu
smile-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
meni pa zadnje čase FF full nagaja - kliknem neko povezavo in se zatakne in čakam in čakam in čakam ... potem pa se v 90% ekspres hitro naloži, ostalo pa se ne naloži sploh ...
tongue-1.gif

poleg tega ... zadnje čase se mi velikokrat sesuva, uporabljam jo samo še zaradi navajenost ...

ko recimo nalagam fotke oz. je treba fotke kam naložit, zdaj uporabljam kar IE - dela tako kot mora in ne nagaja.

Jaz sem tudi kar nekaj casa uporabljal FF. Zadnje case pa je poraba pomnilnika ogromna in se tocno iste tezave sem opazil kot ti. Po kar dolgem casu, sem sel nazaj na IE. Po 2 tednih uptime ima se vedno dokaj nizko porabo pomnilnika. FF sem moral v takem casu nekajkrat restartat.

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
ksz

Obstaja kakšen način, da izvozim gesla iz FF? Najraje v kakšno txt datoteko. Malce sprobavam safari, pa je zoprno iskat uporabniška imena in gesla za posamezne strani.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Safarija ne poznam, za FF pa vem, da omogoča izvoz gesel , zaznamkov in zgodovine na drug računalnik. Poudarek na geslih . Če brskalnik tega ne omogoča, to zame ni brskalnik. Pa če se Billy, Alen in pol alterja zraven, na glavo postavi.

Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz

Obstaja kakšen način, da izvozim gesla iz FF? Najraje v kakšno txt datoteko. Malce sprobavam safari, pa je zoprno iskat uporabniška imena in gesla za posamezne strani.

confused-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Gesla iz FF lahko preneseš na drug računalnik samo v FF. Kar pa mene zanima je to, da bi rad ta ista gesla uporabil tudi v Safariju, ali pa jih celo sprintal.

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Gesla iz FF lahko preneseš na drug računalnik samo v FF. Kar pa mene zanima je to, da bi rad ta ista gesla uporabil tudi v Safariju, ali pa jih celo sprintal.

Izvoz in tiskanje gesel kar tako? Saj potem bi pa lahko tudi kdorkoli to naredil na tvojem računalniku! No way!

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Vsi se pritožujete čez počasnost FF, poleg tega pa bi vanj vgrajevali še take stvari kot je vzdrževanje in izvoz gesel...
Ne vidim nasprotja.
Razen če misliš, da bo zaradi 2 K več kode start trajal dlje.

Menu Tools / Options , zavihek Security , gumb Saved Passwords... Tu jih lahko vidiš. Za snemanje pa ne vem.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
zdaj že en dan laufam na chromu....hjebemu je to hitra zadeva :p

direkt za poročit!

Pavle

Zelenc'
9. jan 2009
9
0
1
Jst delam na Chromu že ene 2 tedna. Je zelo hitra zadevca, sam dizajn bi mogl mau popraviti. Sej zdej je lep samo lahka bi biu lepši.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Kaj na chromu še vedno ne dela tisto, da s koleščkom klikneš, držiš pritisnjenega in scrollaš gor-dol levo-desno?