Citat:
Uporabnik aviator pravi:
safari je zakon!!!
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Ne, vsi veselo gonijo Windows, poleg jih pa zmerjajo, da so največje sranje na svetu. Tu nekje ni logike!
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Če nekdo nima konkurence, je pač najboljši in najslabši.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Ne, vsi veselo gonijo Windows, poleg jih pa zmerjajo, da so največje sranje na svetu. Tu nekje ni logike!Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Če nekdo nima konkurence, je pač najboljši in najslabši.
Aha, torej če drugi pravijo, da je slab, se motijo, če ti praviš, da je slab, pa imaš prav ?
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sorry, me je malo zaneslo.
Si pa sam rekel, da ima napake.
In kaj pričakuješ od nekoga, ki naleti na napako ? "Joj, še ena napakica, how sweet!" ?
Ali pa "Šajse, glih zdaj ko se mi mudi !!%$&%$#" ?
Lets see =) I take it back.Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Sorry, me je malo zaneslo.
Si pa sam rekel, da ima napake.
In kaj pričakuješ od nekoga, ki naleti na napako ? "Joj, še ena napakica, how sweet!" ?
Ali pa "Šajse, glih zdaj ko se mi mudi !!%$&%$#" ?
Praktično ni ničesar brez napak. Samo ob napaki resda mogoče rečem "Scheisse!" ne bom pa zaradi tega celoten proizvod označeval za "crap". No, vsaj navadno ne, izjeme seveda so!
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
meni pa zadnje čase FF full nagaja - kliknem neko povezavo in se zatakne in čakam in čakam in čakam ... potem pa se v 90% ekspres hitro naloži, ostalo pa se ne naloži sploh ...
poleg tega ... zadnje čase se mi velikokrat sesuva, uporabljam jo samo še zaradi navajenost ...
ko recimo nalagam fotke oz. je treba fotke kam naložit, zdaj uporabljam kar IE - dela tako kot mora in ne nagaja.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Safarija ne poznam, za FF pa vem, da omogoča izvoz gesel , zaznamkov in zgodovine na drug računalnik. Poudarek na geslih . Če brskalnik tega ne omogoča, to zame ni brskalnik. Pa če se Billy, Alen in pol alterja zraven, na glavo postavi.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ksz
Obstaja kakšen način, da izvozim gesla iz FF? Najraje v kakšno txt datoteko. Malce sprobavam safari, pa je zoprno iskat uporabniška imena in gesla za posamezne strani.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Gesla iz FF lahko preneseš na drug računalnik samo v FF. Kar pa mene zanima je to, da bi rad ta ista gesla uporabil tudi v Safariju, ali pa jih celo sprintal.
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
ja, če bi imel glavno geslo...
Ne vidim nasprotja.Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Vsi se pritožujete čez počasnost FF, poleg tega pa bi vanj vgrajevali še take stvari kot je vzdrževanje in izvoz gesel...