firefox 3.6

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Še najbolj všeč mi je, da novih tabov ne odpira na koncu, ampak je vedno novi sosednji tab.

Hm, meni gre pa ravno to najbolj na kur..
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Men se pa v službi 3.6 vedno zruši po cca 2 minutah, tako da sem preklopil na Chrome.

Men pa večkrat kar zmrzne za nekaj sekund,...

Se da za Chrome tudi dobiti vse te dodatke kot so Adblock, forecastfox, črkovalnik, stylish, interclue, ietab?

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Citat:

To set new tab behavior back to its old ways—opening in the right-most slot—enter about:config into your address bar, click that you'll be careful, then enter browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent into the search bar. Set that value to "False," and your new tabs will open where they used to.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.022
6.205
113
Meni je sicer 3.6 všeč, samo mi pa ni všeč, če z miško scrolam po forumu, se mi scrolanje vedno ustavi na alterjevih reklamah. Potem moram miško premaknit dol iz reklame, potem pa lahko spet skrolam, ... do naslednje reklame seveda.

Kako bi to porihtal, ima kdo idejo?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.022
6.205
113
E cool. Kar na enkrat reklame zginejo. God bless Firefox.

Človek sploh ne ve kako prazne strani so brez reklam.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Citat:

To set new tab behavior back to its old ways—opening in the right-most slot—enter about:config into your address bar, click that you'll be careful, then enter browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent into the search bar. Set that value to "False," and your new tabs will open where they used to.

HVALA!!!

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Samo imej to v mislih, ko pregleduješ kake visoko-skomercializirane strani ala 24ur ali Dnevnik.si. Video ne bo delal... izklopi ABP (desno spodaj je ikona) in vse spet dela.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Desni klik na reklamo, adblock in potrdi.

Če ne moreš desno kliknit na reklamo, desno klikni na ikono spodaj desno in izberi "blockable items". Izberi sumljivo zveneče zadeve in jih blokiraj.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Samo imej to v mislih, ko pregleduješ kake visoko-skomercializirane strani ala 24ur ali Dnevnik.si. Video ne bo delal... izklopi ABP (desno spodaj je ikona) in vse spet dela.

Ali pa klikneš z desno tipko in izbereš onemogoči na blabla.si in postane zelena.

jgfd

Pripravnik
7. sep 2007
348
0
16
vseeno mi ostane potem še druga reklama (Milijonar). Pri desnem kliku ni možnosti blok, ker je kao flash.
Zraven tega pa mi ne prikaze druge stvari ki bi rad videl (meniji, .. itd)

saj vem da se verjetno vse da nastavit ampak po mojem je več dela s tem kot haska

hvala vseeno

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz imam še vedno probleme s porabo RAM-a, ko skopiram link v address bar mi kar freezne za kakih 20sek. Zadnji spodoben FF je bil 2.xx
tongue-1.gif

Na kolko mas nastavljen, da belezi History ? Ker to zna stekat zaradi dosti zapisov v sqlite bazi.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Uporabnik jgfd pravi:
vseeno mi ostane potem še druga reklama (Milijonar). Pri desnem kliku ni možnosti blok, ker je kao flash.
Zraven tega pa mi ne prikaze druge stvari ki bi rad videl (meniji, .. itd)

saj vem da se verjetno vse da nastavit ampak po mojem je več dela s tem kot haska

hvala vseeno

Stisni na adblock ikonco pa se ti odpre nek seznam. Tu lahko poiščeš miljonarja in ga izbrišeš.