Citat:
Uporabnik doto pravi:
Še najbolj všeč mi je, da novih tabov ne odpira na koncu, ampak je vedno novi sosednji tab.
Hm, meni gre pa ravno to najbolj na kur..
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Še najbolj všeč mi je, da novih tabov ne odpira na koncu, ampak je vedno novi sosednji tab.
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Men se pa v službi 3.6 vedno zruši po cca 2 minutah, tako da sem preklopil na Chrome.
Kako pa?Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
To se da izklopit, oziroma prestavit na star način.
Citat:
To set new tab behavior back to its old ways—opening in the right-most slot—enter about:config into your address bar, click that you'll be careful, then enter browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent into the search bar. Set that value to "False," and your new tabs will open where they used to.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
To set new tab behavior back to its old ways—opening in the right-most slot—enter about:config into your address bar, click that you'll be careful, then enter browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent into the search bar. Set that value to "False," and your new tabs will open where they used to.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Kakšne reklame vendar?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Samo imej to v mislih, ko pregleduješ kake visoko-skomercializirane strani ala 24ur ali Dnevnik.si. Video ne bo delal... izklopi ABP (desno spodaj je ikona) in vse spet dela.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Dela v redu. Pogrešam le slovenski črkovalnik (kaki bedasti API pa imajo, da se s vsako verzijo spremeni???)
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Samo imej to v mislih, ko pregleduješ kake visoko-skomercializirane strani ala 24ur ali Dnevnik.si. Video ne bo delal... izklopi ABP (desno spodaj je ikona) in vse spet dela.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz imam še vedno probleme s porabo RAM-a, ko skopiram link v address bar mi kar freezne za kakih 20sek. Zadnji spodoben FF je bil 2.xx
Citat:
Uporabnik jgfd pravi:
vseeno mi ostane potem še druga reklama (Milijonar). Pri desnem kliku ni možnosti blok, ker je kao flash.
Zraven tega pa mi ne prikaze druge stvari ki bi rad videl (meniji, .. itd)
saj vem da se verjetno vse da nastavit ampak po mojem je več dela s tem kot haska
hvala vseeno