Meni deluje dobro (po obcutku malenkost hitreje kot 3.5.7) tako na novejsem racunalu (2 GB RAMa) kot na sttarejsem (512 MB), oboje WinXP.
Opazil sem tudi, da 3.6 koncno sprosti pomnilnik, katerga je imel prej alociranega, v velikem kosu, ko enkrat zapres eno okno. Prej je cakal, mutil, mlel in se obotavljal kaksno minuto, preden se je poraba zmanjsala, pa se takrat razlika ni bila tako drasticna. Od 3.0 je bil 3.5 prvi korak v to smer, 3.6 pa se malce bolj.
Za primerjavo: odprti imam dve okni z Ajax vsebino in tri s forumom (Alter), poraba je 233 MB na skatli z 2 GB. Ce malce pocistim zgodovino v prvih dveh oknih (izhod in ponoven zagon tiste web aplikacije), pade na 191 MB in se ustali na 182 MB (to je preden bom pritisnil oddajo tega sporocila). V 3.0 je bilo v takih razmerah stalno nad 200 MB, po nekaj casa uporabe pa nad 340 MB. Na podhranjenih racunalih se zmanjsana pozresnost in bolj redno pospravljanje mocno pozna, saj navade ponovno poganjati brskalnika ali vsakodnevno restartati racunalnika (uptime od nekaj dni do nekaj tednov, odvisno od pogostosti updateov, ki zahtevajo restart, ves cas tudi tece ista instanca brskalnika) zato Chrome in drugi brskalniki, ki sodec po primerjavah ne zmorejo pocistiti lepo za sabo, pri meni odpadejo.