Firefox 12 in obešanje

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Zdravo!

Nova instalacija W7 na prenosniku HP in nova instalacija FF12.
Program se normalno namesti, ob kliku nanj se normalno zažene in celo dela par sekund. Potem pa se "obesi", meniji se ne odpirajo, v iskalno vrstico ne moreš vpisati več kot par znakov, nato pa vse zgleda, kot da se obesi, čeprav se ne
confused-1.gif

V osnovi dela na pol, oziroma še to ne.
Program lahko potem zaprem in zadeva se ponovi ob naslednjem zagonu.

Dal sem gor že verzijo 11, pa beta verzijo, blokiral dodatke, brez uspeha. Brisal register z tune up...

Chrome in IE delata BP
Če bi se dalo, bi rad imel FF, sem ga navajen, pa še KLIK naj bi delal na FF, na Chromu pa ne...

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Si probal pobrisati še profil, ki ga ustvari FF?

Drugače pa opažam, da se FF zadnje čase ne razume preveč s Flashem. Če grem z njim na YT, skoraj vedno zašteka za par sekund.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kaj ti je slučajno po kakem čudnem naključju naložilo javo 7?
Sem zadnjič na enem prenosniku imel podoben primer,da se je konstantno FF obesil.
Pobrisal javo 7 (sploh ne vem kdaj se je naložla) in naložil javo 6.31 in je potem delovalo normalno.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
popotnik@-- tak in podoben problem kot Mare 77 sem imel tudi sam vendar z to razliko da sem popolnoma odstranil javo, in sedaj je vredu, problem je postal ko se je namestil Firefox 12,

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Ja, sem slišal, da dela... Samo na NLB-jevi strani pravijo, da naj raje uporabljamo IE ali FF. Najbrž še niso posodobili stanja...
rolleyes-1.gif

Ima FF par dodatkov, ki jih na Chromu nisem še našel...
Mogoče ti veš, kako naj si nastavim bližnjice za priljubljene strani v 3 vrsticah? FF ima dodatek multirow...

Poleg tega, ko nameščam dodatke v Chromu me kar stiska pri srcu, ko vidim, koliko podatkov se zbira o meni tako...

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Si probal pobrisati še profil, ki ga ustvari FF?

Kje pa se ga pobriše? V FF ali je treba ročno ?

Najprej moraš označiti, da ti Explorer prikazuje tudi sistemske (skrite) folderje. Potem pa imaš v Win7 C:\Users\<Windows login/user name>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile folder>.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
KSZ

Žal, nič od naštetega ni pomagalo. Še vedno štrajka, iskanje preko googla v desnem zgornjem kotu ne dela, vse skupaj delno zmrzne... Lahko pa ga zaprem normalno in tudi ugotovi, da želim zapreti več oken...
10.gif

Glede Klika v Chromu - Dela, samo certifikata ne moreš pobrati z neta z njim.

Da je pa še bolj zanimivo, sem sedaj odprl profil še za punco, njej pa dela FF BP
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
da si sposodim to temo o firefoxu, a je možno tako nastaviti, da ko odpremo več strani in jih damo v orodno vrstico, da bi bile ikone ena ob drugi v vrsti in ne vse v eni ikoni. V WIN XP lahko imaš recimo odprete 4 strani in so spodaj vse v vrsti. Hvala za kakšno pomoč.

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Na opravilni vrstici desni klik izbereš lastnosti in v prvem zavihku "opravilna vrstica" izbereš gumbi opravilne vrstice
in nato "nikoli ne združi"
Če je to to kar potrebuješ.

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
O super, točno to sem hotel, najlepša hvala, sedaj ne bom več bentil čez win 7 zaradi mojega neznanja, hehe