Filter za xxx

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Obstaja kaj za otroke in starčke?

Kaj takega, da ne pove direkt da je blokirano zaradi tega in tega.....

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
K9 ti odpre novo okno, kjer ti napiše, da je ta vsebina blokirana. Tako, da neopazno glih ni, ampak vseeno zelo dobro služi namenu.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Mater ste eni zafrustrirani, dajte otroku pustit da pogleda malo kako zadeve laufajo. Veš kaj materiala sem jaz mel povsod ko sem bil mali
grims-1.gif

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
Glejta vidva - danes uporabljajo internet otroci tik pred šolo in potem naprej. Daj ti meni ne govori da lahko tako staremu otroku postiš nenadzorovano uporabo. Se mi zdi da nimaš otrok in se delaš pametnega. Nič ne rečem kasneje ko se začenja puberteta - je treba otrokom razložit zadeve, na kaj naj pazijo in .... v stilu - z mamo greva na dopust, hrana je v hladilniku in kondomi v kopalnici Pri mlajših od 11 12 13 let pa je kar pametno da je blokada xxx strani - čeprav skoraj pri živ žavu kažejo joške in ...... Pa lahko noč

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Nimam otrok, a me ne bi toliko skrbelo ce gledajo joskice in lulcke, ampak kaj drugega - da ne zapravijo pol moje place za nakup nevemcesa, da ne posiljajo svojih kontaktnih podatkov prijaznemu stricu, ki ponuja sladoled, itd. To je kar tezko vse blokirati.

Pri tem ne razumem zakaj bi moralo biti skrito to, da je stran blokirana. Naj se pac ve, da je tisto off-limits, ne pa da si ves zategnjen, na koncu pa glumis budalo cez da za nedostopnost pa ze nisi ti kriv ... Tukaj iams zraven se priloznost zakaj razloziti zakaj je nekaj blokirano.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Nimam otrok, a me ne bi toliko skrbelo ce gledajo joskice in lulcke, ampak kaj drugega - da ne zapravijo pol moje place za nakup nevemcesa, da ne posiljajo svojih kontaktnih podatkov prijaznemu stricu, ki ponuja sladoled, itd. To je kar tezko vse blokirati.

Pri tem ne razumem zakaj bi moralo biti skrito to, da je stran blokirana. Naj se pac ve, da je tisto off-limits, ne pa da si ves zategnjen, na koncu pa glumis budalo cez da za nedostopnost pa ze nisi ti kriv ... Tukaj iams zraven se priloznost zakaj razloziti zakaj je nekaj blokirano.

Se strinjam s tem. Naj mulc/mulka vidi, da je zajadral v prepovedane vode. Lepo se mu izpiše na ekranu, da je takšna in takšna vsebina blokirana. Potem se mu pa razloži zakaj itd...

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Saj vem, da se ponavadi lotimo tega prepozno. Ampak jaz imam to gor že nekaj časa in deluje super
smile-1.gif

Torus

Fizikalc
17. mar 2008
584
42
28
In najboljše pri tem je, da mulc RAZMIŠLJA kako zaobiti zaščito
grin1.gif

LP
Torus

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Zaenkrat še nimam problemov s tem, ker otroci še ne obvladajo toliko računalnika. Je pa dobro, da če kdorkoli kaj šari po programu, ali pa ga celo izbriše, potem jaz dobim mail v vednost. Potem bodo pa padale batine
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Se strinjam, da je treba imeti kontrolo, ampak a ne bi rale otrokom omejili čas, ki ga prežeivijo za računalom in jih raje usmerili v zunanje aktivnosti?
Bo blokirano pri tebi doma, pa bo šel h kolegu, kjer to ni blokirano...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.829
854
113
toti Maribor
Imam 15 letnega otroka, pa se nisem nikoli ukvarjal s tem kaj gleda, čeprav bi v vsakem trenutku lahko pogledal zgodovino, ker sem imel tako nastavljeno. Držim se načela manj vem, manj se sekiram. Pa nimamo nobenih problemov z njim. Res, pa je, da je imel omejitev 2h, vikend pa 3h.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.891
775
113
www.jernej.org
Za mulca, ki ne sme gledati pr0n-a, je zadeva kar komplicirana. Ko se pa nauči spremeniti DNS-je, je pa že dovolj star za nevarnosti na spletu
smile-1.gif

Sicer nisem 100% prepričan... ampak mislim, da uporabnik z omejenimi pravicami na windowsih nikakor ne more spremeniti DNS-jev?