ok, zadnjič sem šel na pot in ko sem prišel v predor karavanke, sem bil v (ne lažem) slabih 30 sekundah popolnoma zarošen v notranjosti avta. rešil sem se z večanjem temperature in je po nekaj minutah bolj kot izginila vsa vlaga. naj povem, da sem dva dni nazaj bil na servisu (kjer so zadeve menjali-redni servis), en dan prej pa sem pral avto (avtopralnica). in da je bila zunanja temperatura 6 stopinj, v tunelu pa 22 stopinj.
je lahko rosenje posledica mokrega/zmočenega filtra? ker to je bilo res trenutna zarositev...?!
čez nekaj ur se mi je zadeva ponovila, prišel v območje megle in padec temperature iz 6 stopinj na 1 stopinjo. vendar tokrat postopoma, v kakih minuti ali dveh.
klimo (kompresor) imam stalno vključen, prav tako je ves čas nastavljena avtomatika. doslej nisem imel težav.
in ja, na treh servisih v avstriji so me gladko zavrnili...
je lahko rosenje posledica mokrega/zmočenega filtra? ker to je bilo res trenutna zarositev...?!
čez nekaj ur se mi je zadeva ponovila, prišel v območje megle in padec temperature iz 6 stopinj na 1 stopinjo. vendar tokrat postopoma, v kakih minuti ali dveh.
klimo (kompresor) imam stalno vključen, prav tako je ves čas nastavljena avtomatika. doslej nisem imel težav.
in ja, na treh servisih v avstriji so me gladko zavrnili...