Citat:
Uporabnik pediater pravi:
No, tale film je pa še kar. The Road (2009), pa še koga bomo upam našli v tej temi.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
No, tale film je pa še kar. The Road (2009), pa še koga bomo upam našli v tej temi.
Pogledal. Hvala za namig. Dober film. Ne bom uporabljal presežnikov, ker je zadeva tako depressing, da človeka kar malo prizadane.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja no, malo si mi nardil lušte, sem ga dol cuknil, razen tega da oče in sin tavata iz severa na jug in se borita da ju ne pomalcajo film nima nobene zgodbe. Torej ni uvrščen v nobeno časovno obdobje, če se ne motim tudi nič ne pove kaj se je zgodilo zakaj se je zgodilo, zakaj je opustošenje itd... Pač povprečen film za katerega če me kdo vpraša mu lahko rečem da je za pogledat...
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja no, malo si mi nardil lušte, sem ga dol cuknil, razen tega da oče in sin tavata iz severa na jug in se borita da ju ne pomalcajo film nima nobene zgodbe. Torej ni uvrščen v nobeno časovno obdobje, če se ne motim tudi nič ne pove kaj se je zgodilo zakaj se je zgodilo, zakaj je opustošenje itd... Pač povprečen film za katerega če me kdo vpraša mu lahko rečem da je za pogledat...
Meni so bile ravno stvari, o katerih ti meniš, da filmu manjkajo, všeč. Pač veliko odprtih vprašanj, o katerih lahko človek razmišlja. Kakšna katastrofa. Zakaj. Da je imela Charlize v bistvu point. Pištola, ki je nimaš za obrambo, ampak hraniš dva metka - zase in za svojega sina. Pogovor s starcem...
Cel film preveva takšna turobna melanholija in pesimizem, ki se ti enostavno zažre v kosti. Vsaj jaz sem tako doživljal film...
Citat:
Saj ravno to je bistvo. Ker se film končno ne sprašuje o tem, zakaj je do nečesa prišlo in kako bo nek junak ves svet rešil.
Bolje kot pa da je vodilo zgodbe en kup neumnosti kot npr. v 2012, Core, Day after tomorrow,...
A ni en film z isto zgodbo, le Will Smith igra? Ali sem kaj zamešal?Citat:
Uporabnik KLuka pravi:
drugač mi je pa na to temo najbolši film Children of men
http://www.imdb.com/title/tt0206634/