Film Looper

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Kako si razlagate konec filma; Joe je pač ta otrok v mladosti, vendar mi ni jasno kako je "pozabil" na svoje moči....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kolikor jaz razumem je otrok tisti, ki kasneje naroči naj se pospravi vse looperje. Kot odraslega ga niti ne vidimo. Zato tudi pride do situacije, kjer mora glavni akter 'pospraviti' starejšega sebe.

Je pa fino videti kup srebrnih palic v filmu :p

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
@Numy ja to je prvo mišlenje-> tudi moje je bilo; vendar če si na koncu pazljiv, ko vidi kaj bi se zgodilo, da gre mali na vlak....pa se spomni na to da je zgodba Joe-a ravno to kar bi se zgodilo (če se spomniš in če si bil pazljiv ko sta bila z malim v rovu mu je povedal o svoji mami in kaj se mu je zgodilo...), zato je le to preprečil!

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Joe ni un tamal pod nobenim pogojem.

Joe je joe.

Un tamal pa zaradi tega, ker mu joe ubije mamo kasneje naroči poboj vseh looperjev.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Točno tak. Veliko ljudi misli. da je mali fant Joe, ampak ni. Na to tudi nič ne kaže, tak da ne vem odkod jim ideja. Joe je preprosto preprečil, da bi mali postal 'baraba'.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Glej Joe obrazloži da že od malega ni skorjda poznal mame.....itd...in to spominja na tisto zgodbo, ko vidi v prihodnost kaj bi se zgodilo ko gre mali na vlak in odide...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Zgodbe so si morda podobne, ampak kdo bi v prihodnosti naročil umor samega sebe?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ja glej, potem ko se izteče kot se je na koncu, se vse kar se je zgodilo spremeni (tega potem ne vidimo...). Njemu je cilj da sprmeeni kar se je zgodilo, saj je tudi reke v gostilni če se spomniš, da naj npr. takoj pokaže sliko ženske ki jo joe iz prihodnosti ima, da se ne bo zaljubil v njo in bo tako prihodnost spremenjena ....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Kako prideš na dejstvo, da je un tamal joe, glede na to da živita v istem času vsak svoj life, ko time travel sploh še ni odkrit?

Edino starejši joe išče mulca, ki bo kasneje naročil njegov umor, mladi joe nima proti mulcu/mami nič.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Ne ni, ker časovno potovanje v njunem času še ni odkrito. Kako naj bi potem mladi joe šel nazaj?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tudi mladi Joe ni nikamor potoval v času, kako naj bi torej 5 ali koliko letnemu sebi ubil mamo?

Oziroma kako naj bi bil on tisti mali, če pa noben od njiju ni potoval v času?

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Ja takrat še ni potoval, se je pa začelo takrat vse skupaj in je pač z Joe iz prihodnosti se mu je ponudila priložnost da popravi preteklost....

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Starejši joe hoče preprečiti naročilo njegove smrti na način, da bi ubil malega, ko se mu je že ravno ponudila priložnost v preteklosti.

Vendar bi mu sodeč po prihodnosti/sedanjosti uspelo ubiti samo mamo in ustvariti nadbarabo iz malčka.

Mladi joe ta začarani krog zazna in si odpihne glavo in s tem reši mamo malčka in zlomi krog.

Kako naj bi bil malček joe, veš samo ti.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
lol, očitno si ne razbijamo samo mi glav s tem
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.260
113
42
Men se pa sploh ne zdi tok napak kakor se mi zdi da je Joe pač navadn bedak. Oz je neumen glede na to kaj dela.