Filip Flisar - 2. mesto na X-Games

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
To je eno tekmovanje, nekakšno prvenstvo v ekstremnih športih.

Nezgoda pa se je zgodila v svetovnem pokalu, ki je pod okriljem FIS.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Seveda. Vsi ti športniki nastopajo na vseh možnih tekmovanjih. X-Games so olimpijske igre ekstremnih športov, vendar so vsako leto in ne vsake 4.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Citat:
Leta 1998 je namreč postal predsednik uprave Peka, potem ko je nekdanja Slovenska razvojna družba sanaciji Peka namenila okoli 8,3 milijona evrov državnih obveznic. Peko je po dveh letih Lovšetovega vodenja končal z okoli osmimi milijoni evrov izgube, revizorsko poročilo je ugotovilo, da naj bi Lovše zavajal nadzornike in lastnike Peka z napačnimi podatki o poslovanju družbe.

Sumi utaje davkov itd....

Če sodimo na podlagi predvidevanj verjetno tudi trenutni predsednik vlade ne bi bil na svojem položaju. Ampak to je že druga tema... Saj drugače vem, da ti gre Lovše v nos zaradi politične obarvanosti in strašnih čustev, ki jih nekateri gojite do Tine ampak njegova izjava je povsem na mestu, ker SZS res ni samopostrežni avtomat.

Vidiš, najprej izpolniš obljube, potem pa si lahko glasen. Dokler tega ne narediš si lahko kvečjemu gobezdalo.

Ne bom nadaljeval teh tvojih blodenj o obljubah itd, ker itak nimaš osnovnih pojmov poslovanja razčiščenih, to sva ugotovila že v drugih temah.

In še enkrat - Tokrat Lovše ni rekel nič napačnega, samo že na začetku je dal vedet, da denar ne bo kar priletel k Flisarju. Če že potegnemo vzporednico z Mazejevo, je Flisar precej bolj na realnih tleh, kar se tiče zaslužkov (glede na njegove izjave). Samo upajmo, da bo ostal tak in da ne bo začel po uspehih furat odnosa, ki smo ga lahko zadnja leta gledali pri Tini ali mogoče zahtevat pokojnine po 35 letu...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Heh. Daj mi pokaži, kje sma ugotovila, da nimam osnovnih pojmov poslovanja razčiščenih?

Mislim, da smo prej ugotovili, da ti nimaš blage veze, kako funkcionira SZS in kako funkcionira sistem POGODBE.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Če se pogodba ne spoštuje (s katere koli strani) se da s tožbo to precej elegantno uredit. Torej - zakaj misliš, da še ni tožbe s strani Team to aMaze, če so bili res oškodovani (po nekaterih podatkih celo več sezon zapored)?

Imaš prav. Ugotovil sem jaz, ti si še vedno prepričan da vse obvladaš
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Spet bluziš. Pa naj ti bo, ti še enkrat odgovorim.

Nagrado je obljubil Lovše. Veš kaj obljuba pomeni ali ne? Obljube ni izpolnil, ker Tina "ni izpolnila obveznosti".

Daj ti meni razloži, kdo lahko koga toži, tisti, ki pravi, da nekdo pogodbenih obveznosti ne izpolnjuje, ali tisti, ki čaka na obljubljeno nagrado?

Si še vedno prepričan, da si ugotovil?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:

Nagrado je obljubil Lovše. Veš kaj obljuba pomeni ali ne? Obljube ni izpolnil, ker Tina "ni izpolnila obveznosti".

Daj ti meni razloži, kdo lahko koga toži, tisti, ki pravi, da nekdo pogodbenih obveznosti ne izpolnjuje, ali tisti, ki čaka na obljubljeno nagrado?

Veš kaj pomeni "ni izpolnila obveznosti"? Toži lahko vsak, ki misli, da je bila pogodba kršena. Ali kako si ti to predstavljaš? Če sploh je kje ta pogodba... Če je samo ustna obljuba, bi jo tudi jaz požrl, če bi bila na drugi strani že prej tolikokrat požrta
smirk-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Pač, balkanska posla, nič novega. Če se že niso zmenili konec prejšnje sezone je pa zdaj skrajni čas. Malo off.......

Zasluži si fant podpore več kot kdorkoli iz moške ekipe alpincev. Samo ima smolo da tekmuje v športu, ki široke jevnosti (še) ne zanima.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Spet nabijaš o stvareh, ki so bile tu gor že 100x prežvečene in predebatirane. Ženska je svoje izpolnila, hoteli so, da bi počela nekaj, česar zaradi svojih lastnih sponzorjev ni smela, in izplačilo že prislužene in nagrade zavlekli s pogojevanjem, da naredi nekaj, kar ji osebna pogodba prepoveduje. Pa še pred domačo tekmo (KG) jo je Lovše vlačil po medijih. Prasci so torej na strani SZS in tu je konec zgodbe.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Zanimivo, da vsi tako mečete neizpolnjevanje naprej, jaz pa sem prejšnji teden slišal reklamo za citroen s tino maze po radiu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:

Citat:

130. člen

(1) Obljuba dana drugemu, da bo tretji nekaj storil ali opustil, ne veže tretjega, tisti, ki je to obljubil, pa odgovarja za morebitno škodo, ki drugemu nastane zato, ker se tretji noče zavezati, da bo to storil ali opustil.

Če je nagrado obljubil Lovše, da jo bo izplačala SZS, potem obljuba ne veže
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Vse gor ali dol, dokler nimaš nič pisno se lahko obrišeš.... obljuba dela dolg ? ja pa še kaj... podpiši