ferrari v modeni

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Sem pa na Grobniku svoje pokazal (za razliko od večine forumašev) in kmalu se bom spet vozil dol in ciljam še višje.
467716-post_slo.gif

zmaga.gif

večina je pametnih na forumu in prvih v NFSju na playstationu

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
1. Spoštujem Alanove dosežke na grobniku, kapo dol. Ampak glede na to, kar je ustvarjal po navadnih cestah in se s tem v obliki videov in slik še "hvalil" po raznoraznih forumih, je bilo samo vprašanje časa kdaj bo mu kakšno drevo prečkalo pot. Hvalabogu, da je bilo le drevo in ne kakšen mimovozeči v svojem avtu.

2. GTV in F430 sta vseeno "malenkost" različna svetova, zato mi je tista izjava o "veselem" sovozniku rahlo smešna.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
2. GTV in F430 sta vseeno "malenkost" različna svetova, zato mi je tista izjava o "veselem" sovozniku rahlo smešna.

To se strinjam, ampak če znaš 'mali' avto peljati hitro, boš lahko hitro peljal tudi 'veliki' avto. Je pa največja napaka da si korajžen že v prvem krogu, v četrtem te pa vlečejo ven iz peska

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:

če znaš 'mali' avto peljati hitro, boš lahko hitro peljal tudi 'veliki' avto

daj nehi no...
mogoče nikoli
Kako se pa pol naučiš 'veliki' avto hitro vozit? S še večjim? Si kdaj slišal kje so nabiral izkušnje npr. dirkači f1? Na enih čist mejhnih avtkih.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.503
5.796
113
to si dobro napisal so se učili. niso se pa naučili.
če znaš malega hitro pelat neboš po defoltu znal že kr velikega hitro....

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik masevc pravi:
Citat:

če znaš 'mali' avto peljati hitro, boš lahko hitro peljal tudi 'veliki' avto

daj nehi no...
mogoče nikoli

ko se naučiš kako jemati ovinke in s kakšno hitrostjo voziti v njih predno vozilo zdrsne si že veliko naredil. Vse ostalo je gas-bremza-volan kako kot povsod

cheer.gif