fejsbuk

tomi

Guru
1. sep 2007
18.718
9.930
113
40
MB
ksz

zanimivo no, se pridružim alter grupi, pa vidim da mam z parimi kr neke x skupne prijatle, svašta
grin1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
ksz

Se pravi, da je fejsbuk Glasuj zame za "intelektualce" in seveda so vsi gor zato, ker iščejo bivše sošolce.
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
ksz

Se pravi, da je fejsbuk Glasuj zame za "intelektualce" in seveda so vsi gor zato, ker iščejo bivše sošolce.
wink-1.gif

Nerodno se jim je prijavljat na Simpatije, da jih kdo ne obtoži pedofilije. Facebook je za take voayerje v zrelih letih, prišel kot naročen.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
škoda, da tako čutiš..prav z veseljem bi namreč poklepetala s tabo na FB..

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Kajla
hysterical-1.gif

Sicer pa... ne vem kako ti gledaš na fb, ampak mislim da je kar zadel, vsaj za nekatere userje. FB ful folka uporablja kot "simpatije". Včasih si iskal po raznih straneh, kjer si se moral na vsaki posebej predstavit, iskat, zdaj pa ima že vsak svoj profil. Klikneš in poizskusiš srečo. Tudi meni ni bil to namen, ampak poznam pa nekatere ljudi, ki pač brska, mu je nekdo simpatičen, klikne, pošlje sporočilo, itd... Včaaaaasih je bil mIRC za take hece
grin1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
že verjetno, da se uporablja tudi za to..ampak, če ti ni, se ti tega ni treba it..
jaz sem v resnici našla gor polno enih ljudi s katerimi smo veliko prežurali skupaj in se družili, pa potem izgubili vse stike..zdaj jih je pa prav fino videt in rečt kakšno z njim
smile-1.gif

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
nisem to mislila tako sarkastično, kot bi kdo mogoče lahko razumel
smirk-1.gif

v resnici bi se te nekdo lahko čisto razveselil, ko bi se prijavil; al pa ti njega..
če bi mene v nedeljo vprašali za fb bi rekla nikoli! pa ni tako slabo kot je sprva izgledalo
smile-1.gif