fejsbuk

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
ksz

Zadnjič sem brala, da lahko vse te podatke, ki jih daš na FB oni uporabijo, tudi vse slike in kdo ve kaj lahko še vse gor daješ.
bonk.gif
Sem sicer na FB, da mi folk ne teži več, ampak slik in ostalih bedarij niti pod razno ne dam gor.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

sej pa narihraš da samo odobreni vedo kaj maš gor.

Vem, da se da. Pa recimo, da bi bil pazlijv nekaj časa, ampak, sigurno ti kdaj kaj uide.
Enkrat sem se že zafrknil zaradi nepazljivosti. So prišle slike od kolegice, ki smo bili skupaj na morju, v napačne roke..., ali pa recimo temu, da je nekdo izkoristil moje zaupanje...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
sem gledaql malo po fejsbuku pa vidim, da je tvoj priimek kar pogost in sama simpatična dekleta!
cheer.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
[

Saj na fejsbuku nimaš kaj velik za brskat če nisi z nekom prijatelj, a ni tako?

Kakor vem, lahko prek "prijatelja" dostopaš do slik in podatkov njegovih "prijateljev", če nimajo omejenga dostopa.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.594
1.273
113
to je privzeta opcija ja... lahko pa nastaviš da niti tisti ne morejo..... pač setup

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:

sej pa narihraš da samo odobreni vedo kaj maš gor.

Vem, da se da. Pa recimo, da bi bil pazlijv nekaj časa, ampak, sigurno ti kdaj kaj uide.
Enkrat sem se že zafrknil zaradi nepazljivosti. So prišle slike od kolegice, ki smo bili skupaj na morju, v napačne roke..., ali pa recimo temu, da je nekdo izkoristil moje zaupanje...

jah tko je tut v RL, nikol ne morš bit 100%.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To vem in sem že sam napisal. Ne razumem tvoje izklučujoče izjave "NE nemoreš" in "odvisno je kako imaš naštimano"

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
oh..meni pač na kraj pameti ne pride, da bi lepila slikice iz morja gor ali kakorkoli izlivala podatke in čustva tam na neki fejsbuk..mi nima kdo kaj vzet tam gor..sliko mogoče, ma če jo kdo hoče naj jo pa ma
rolleyes-1.gif