Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Lej, bila je sila.
Jodlar, bog da mu dusu prosti, se je skrival po zvtu, policajs pa je srat. Ni blo casa za analize, do ju spik inglus itd
A se je policaju mudilo na malico, da ni imel časa, po tem, ko je bil človek obkoljen v nevoznem avtu? al kaj?
Da pa greš človeka, ujetega v avtu špricat s plinom, da umre ni po moje nič drugega kot uboj.
dej človek ne seri. Tip se je obnašal labilno, bil je nemiren, nevaren sebi in okolici, halo, tip je bežal in pobegnil avstrijski policiji, potem so ga pa lovili še po naši državi, a ti bi takega človeka poskušal na miren način umiriti? Sploh pa ko ne veš koga sploh loviš. Postavi se v vlogo policaja ki ga je lovil, ve samo to da lovijo nekoga ki beži že celo pot od avstrije in je prebegnil v našo državo, veš da nevarno agresivno vozi, lahko je morilsko ali pa samomorilsko nagnjen, mogoče celo psihotičen in ga moraš nekako ustaviti preden poškoduje/ubije koga drugega in ali sebe. V takem primeru uporabiš silo, oni so solzilec, za moje pojme zelo blago sredstvo. Jaz bi uporabil elektrošoker ali pa strel v nogo če bi se počutil ogroženega, ker enostavno ne veš koga imaš na drugi strani je kako zelo je nevaren.
Pač bad luck, zgodilo se je da je tip padel v jebeni šok zaradi plina, noben ni mogel tega predvideti.