fejk policist

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ksz. Kaj pa če si je romun sam zrihtal ponarejen plačilni nalog, da bi ga pokazal policajem, ki ga ustavijo češ "sem pravkar plačal, ne me še enkrat kaznovat"? Tako kot smo včasih na svoje avte lepili stara "obvestila redarstva" v upanju, da nam ne bodo nalepili kazni zaradi napačnega parkiranja
smile-1.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
ksz. Kaj pa če si je romun sam zrihtal ponarejen plačilni nalog, da bi ga pokazal policajem, ki ga ustavijo češ "sem pravkar plačal, ne me še enkrat kaznovat"? Tako kot smo včasih na svoje avte lepili stara "obvestila redarstva" v upanju, da nam ne bodo nalepili kazni zaradi napačnega parkiranja
smile-1.gif

Tale teorija visi na zelo tanki vrvici
smile-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
Je že bolj verjetna teorija, da romuna sploh ni bilo ali pa da je bil nastavljen. Ker čudno, da si je natančno zapomnil registrsko od Apachija.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
Cela tema visi na zelo tanki vrvici (mogoče tisti od kape
evil.gif
) in so vse samo špekulacije. Me je pa ravno prešinilo in se mi zdi ravno toliko verjetno kot da bi nekdo pil pivo s policaji, potem se šel policaja, se nato vrnil k policajem in šel spet v akcijo (policaji so ga pa čakali? )...

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
smile-1.gif

smile-1.gif
Cela tema visi na zelo tanki vrvici (mogoče tisti od kape
evil.gif
) in so vse samo špekulacije. Me je pa ravno prešinilo in se mi zdi ravno toliko verjetno kot da bi nekdo pil pivo s policaji, potem se šel policaja, se nato vrnil k policajem in šel spet v akcijo (policaji so ga pa čakali? )...

Mogoče je bil na vrsti, da plača rundo, ni imel denarja s sabo, bankomata pa ni bilo v bližini?
grims-1.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Že čakamo, da se celjski fejkar javi na Alterju in raztolmači svojo verzijo.
e015.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.010
11.131
113
Celjan bo znal povedat, da to ni bil on na parkirišču, ampak da takrat, ko bi se naj to dogajalo, je on pil v gostilni z drugim gospodom. Brez kapice.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.084
16.247
113
Naš Stardec, kateremu se ni več ljubilo cel dan dvigovati in spuščati rampe ter je že itak celo življenje obremenjen s prometnimi prekrškarji?
17758-icon_confused.gif

QBR

Pripravnik
26. okt 2012
886
0
16
Ni bil star dec. Njega je v križu usekalo od dviganja rampe na knof, pa se ne more zagovarjat na alterju.
ne-ne-1.gif

Mislil sem, če ne gre morda za fotra od prekmurskega providarja? Družinski biznis pač.
evil.gif