fejk policist

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Apachi, bil si na pivu si šel ustavit Romuna si zopet šel na pivo in se nato še drugič vrnil na avto cesto, to si nisim izmislil jaz, in takrat ko si si šel drugič ponovit dejanje so te ujeli.Tako je zapisano in sedaj te navedbe argumentirano zavrni.koliko si napihal pa me ne briga.

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Apachi, bil si na pivu si šel ustavit Romuna si zopet šel na pivo in se nato še drugič vrnil na avto cesto, to si nisim izmislil jaz, in takrat ko si si šel drugič ponovit dejanje so te ujeli.Tako je zapisano in sedaj te navedbe argumentirano zavrni.koliko si napihal pa me ne briga.
Postavil si se v vlogo raziskovalca, vlogo tožilca in sodnika hkrati, pa si pri vseh trditvah vsekal mimo...
hysterical-1.gif

Tako je bilo zapisano kje? V DNEVNIKU? Ali morda celo v SLOV. NOVICAH?
hysterical-1.gif
party_22.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
ni zakonske osnove po kateri bi se moral zagovarjati pred takimi, ki trdijo da vozim taksi
smile-1.gif

Ti pa kar išči teorije še naprej... si kar zabaven... :)

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Ni mi jasno kako je nekdo, ki gre na pivo potem obtožen, da se je izdajal za fejk policista. In postal zgodba alterja z brisanjem teme itd. Vse skupaj ima verjetno opravek s paranormalnim, kar pa se dogaja samo učiteljem, ki so v prostem času delilci pravice in si vzamejo v roke razne pravice, ki jim ne pripadajo v nobenem primeru.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.085
-8.779
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:

Ni mi jasno kako je nekdo, ki gre na pivo potem obtožen, da se je izdajal za fejk policista. In postal zgodba alterja z brisanjem teme itd. Vse skupaj ima verjetno opravek s paranormalnim, kar pa se dogaja samo učiteljem, ki so v prostem času delilci pravice in si vzamejo v roke razne pravice, ki jim ne pripadajo v nobenem primeru.
Simpl. Pivo je pil v avtu
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Zakaj nakladas?

Reces nisem ustavil nobenega.

In je reseno.

Naklada zato, ker je to slovenski šport; nikoli nič kriv, naj raje sosedu krava srkne itn...tko k v politiki, mlatenje besed in jokcanje...

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Itak da si folk montira tisto nalepko zato ker upajo da bodo kdaj ceneje pršli čez. Ali pa če bi bile 'frke' da se mogoče kdo ustraši, kao ima opravka s policistom. Zakaj bi se drugače želeli izdajati za policista?

Tko mam jst bel zobek zadaj na avtu, pa mi vedno bele plombe zastonj nardijo.

hysterical-1.gif

Chuck Norris ma pa potem najverjetneje NO FEAR nalepko
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Normalno. Sej pa vidiš, da je proti Madžarski bežal. To je Apachijev rajon
grin1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
vse lepo in prav, cenim folk ki hodi npr kot prica na hisne preiskave, ki pomaga ce je kaj za pomagat ampak to je to. To so dobri ljudje . Niso pa to ljudje ki bi si sedaj lahko dovolili kar se jim zljubi. Se najmanj pa folk na avtocesti ustavljali in se spilali prometnike.
ali pa voajerji, ki radi pogledajo kaj imajo sosedi v splanici in potem širijo čudne zgodbe v vaški gostilni...