fejk policist

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
ok mene kr pošl v toplice... sej če me nauš ti grem pa sam:) itak smo že žvel v diktaturi pa očittn zdej spet:)

drugače pa zakaj ljudje ne smejo izraziti svojega mnenja? ko se je kakšenga drugega "jebalo" se ni tako striktno brisalo /zapiralo? ko je imel softi izpade je bilo kul, ko nigel isto, ko stiber enako...

tukaj pa se gre za apačija pa se sedaj nekaj briše zaklepa... in ko se je delalo zaključke za mačka je blo ok?

drugače pa glede na to da je HHO generator tudi 24 kur promoviral... tolk o novinarjih

no dejmo naprej pisat

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Podpiram.
To je javni forum in mnenja se lahko izražajo svobodno. Razen, če so modi drugačnega mnenja?
grims-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Kaj pa je bilo sploh na zacetku. Torej v zbrisani temi?
Po prebiranju zaklenjene pa tudi res, moderator kr neki. Blodnje do blodnje in blodimo o vsem. Ce pa je apachi, so what. Pa nas banaj, ker zgleda da bo ce ne sledil upor!
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
Aja, kar se tice letalske postaje. Meni je bila v tujini nekoc zaplenjena, ker jo tud ne more vsak lolek imet.
smile-1.gif
Skener da, postaja ne. Pa nima veze ce hodis kot support po mitingih.

Nazadnje urejeno:

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Evo tole pa tud meni gre na [cenzura]! Če še pomnite sem slabo leto nazaj objavil slike razbite rampe in avta katerega je vozil eden od Loških policajev.
Ker sem bil lepo naprošen naj temo umaknem sem počistil slike in prosil mode naj počistijo temo, so me ignorirali ker ste veselo srali po meni. Naknadno se je informacija potrdila kot resnična. Tu so pa lahko popucali tisti trenutek , naknadno pa še z bani grozijo. Imejmo enaka merila za vse, ne za ene mal drugačne !

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Apachi je fejk policist? Spomnim se enega (meda še iz msuxa?) s tem nickom.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
mene motijo različna merila za različne ljudi. saj tudi meni gre kdo na živce... samo vseeno na koncu mnenje vsakega je ok! in zdaj zato brisat / zaklepat ker je tukaj "starosta" na razpelu je kriza...

pa postaja niti ni tok rizična konc koncv zakaj neb miličarjev poslušal:)))

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Tako je, to že diši na omejevanje govora, ne vem koliko se moderator razume v urejanje forumov , verjamem pa da se ne razume in zapira teme na slepo.Nisem toliko nešolan da se ne.bi razumel v samo pisanje na forumih in tudi zelo pazim na kak način to počnem in tako smatram da se obnašate vsi z mano ki se družimo na tem forumu.

Tip je vreden tega kar se tu piše in to zato ker se ukvarja z stvarmi ki so v nasprotju z zakonom .Nihče ga ni osebno izpostavil čeprav ga mnogi poznamo in tudi sam se ne skriva za svojim pisanjem.

Če vi moderatorji podpirate taka in podobna dejanja tipov ki bi lahko škodovali tudi ;meni, tebi ali drugim potem --HVALA--

Če si ga ne zaslužim niti jaz me zlahka skinite,

.............. pa rad vas imam vse, retro.
srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
UKV postaja je popolnoma legit, dokler si na pasivnem načinu (jim ne serješ po njihovih frekvencah in podobne neumnosti).

Itak imajo digitalni sistem TETRA.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tip je na široko razlagal popis odvzetih , zplenjenih stvari,ozadje je menda osebni obračun, pa nič ni res kar so tisti P .... navedli .

I

Izbrisan uporabnik 474

Povzetek, na hitro:

Objavljeno, da je nekdo na MS območju z fejk provido ustavljal... Nakar takoj uleti Apachi in reče da gre za njega, ampak da on ni bil, da ni res, kar se piše, da so našli v njegovem avtu. Da ni imel policijske kape, da nima modre luči v avtu, da ni imel policijske jakne (naj bi imel emblem Navigo.si ali nekaj takega). Ampak je hitro povedal, da si bo policija vse izmislila, da gre za konstrukt proti njemu, da bodo priredili podatke...

Zdaj so slike, kjer je opisano vse kar je našteval, da ima v avtu (zemljevidi, prenosnik...), ampak tukaj so še slike policijske kape, najdene v avtomobilu (je trdil, da je ni imel), policijske jakne (je naj nebi imel), loparčka, radijske postaje (to je zamolčal, da je v avtu), pokrivne kapice z vrvico (omenil je kapo, enake barve, vrvico je pozabil omenit)...

Torej - gre se za Apachija, ki trdi da ni kriv in da je vse skupaj konstrukt proti njemu...

mr_

Guru
20. sep 2007
9.411
2.764
113
A ni vcasih Apachi dajal neke slike kako se preurejajo policijski avtomobili gor. Pa je ponucal kake stare zaloge?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
se strinjam. Samo sem pa tudi sam proti temu da se lepi linke do apachijevih osebnih podatkov.